Загрузка...
Загрузка...

Щокуюча правда: Експерт з терактів назвав вбивцю Шеремета (відео)


Колишній керівник оперативної секції по справах терактів Відділу з боротьби з Кримінальним тероризмом і вбивствами варшавської поліції, а нині експерт City Security Анджей Мрочек вказав на відео можливого винуватця загибелі журналіста Павла Шеремета.

"Чоловік у шапці з тростиною поводиться неприродньо. Зверніть увагу: на початку відео цей чоловік йде за напрямом, по якому їде машина Шеремета. Доходить до перехрестя і зупиняється. Машина ще не доїхала, а він вже затримався. Стоїть спиною до вулиці.

У момент вибуху він все ще стоїть задом і навіть не здригнувся від вибуху. Після вибуху зверніть увагу на ліву руку. Як ніби він щось поправляв нею, щоб не випало з кишені", – вказує на підозрілий момент Мрочек.

"Тільки через мить він повертається, і, коли бачить, що до машини біжать люди, він теж починає бігти. І вже йому тростина не потрібна. Спочатку я думав, що він глухий. Але здається, що це людина, яка звикла до вибухів", – зазначає експерт.

"Він біжить, як молодий хлопець, а не як людина, яка використовує тростину. Дивна поведінка. Шапка, тростина, бігає, як молодий.
Виникає питання: чи цей чоловік почекав поліцію і залишив показання? Адже якщо віддалився від машини, то є ймовірність, що він підбіг тільки для того, щоб перевірити, чи вдалося вбивство і чи загинув Шеремет. Не виключено, що саме він міг детонувати вибуховий пристрій на відстані", – продовжує Мрочек.

"Тростина, шапка – це камуфляж. У такого типу замаху виконавець перебуває близько і спостерігає. Хоче переконатися, що жертва мертва. Мій досвід підказує, що це такий випадок", – резюмує фахівець.

Відео з моментом вибуху автомобіля Шеремета опубліковано на YouTube.

  Джерело Новин