Загрузка...
Загрузка...

Як одіозна Ірина Фаріон єдину дочку заміж віддавала: Опубліковано фото з шикарного весілля


У мережі з’явилися перші фото з пишного весілля дочки екс-депутата Верховної Ради, члена ВО “Свобода” Ірини Фаріон Софії Семчишин. Про це йдеться в повідомленні видання “Високий замок”, журналісти якого попросили докладніше розповісти про нареченого і торжестві новоспечену тещу, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Слід зазначити, що обранцем Семчишин став випускник університету “Львівська політехніка” Василь Особа.

Софійка і Василько, як його ніжно називає новоспечена теща Ірина Фаріон, познайомилися чотири з половиною роки тому біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

“Їх звела “Свобода”, – зазначила в коментарі Фаріон. – Наш Вася – “свободівець”, був помічником одного з наших львівських депутатів Михайла Семчія. Особа закінчив інженерно-будівельний факультет, зараз шукає роботу за фахом”.

Почуття молодят перевірені часом, і, як відзначали гості на цьому заході, у пари такі запаси добра, що вони можуть це добро роздати кожному українцеві.

Весілля, за словами Фаріон, не була великим. Свято відбулося у Львові в ресторані “Княжий дім” на вул. Джерельній, 18. Запросили близько 80 осіб. Серед гостей не було лідера партії “Свобода” Олега Тягнибока, його в той день не було в місті. Зате прийшла на весілля його дочка з чоловіком, а на розпису була ще і внучка Тягнибока – тримісячна Юстинка.

“Не дивлячись на те, що Олега не було, коли Софію викрали під час весілля, ховали її в тягнибоківському будинку. Дружина Олега відкрила двері молодій і сховала її. А повернули Василю дружину тільки після викупу”, – поділилася з журналістами Фаріон.
На провокаційне запитання, що ж дарували молодятам, екс-нардеп відповіла, що в основному гроші, а також посуд і кухонне приладдя.

Також Ірина Фаріон поділилася розповіддю про старовинний ритуал, який вона сама запропонувала провести: “На весіллі був один ритуал – вручення меча, який був оповитий барвінком і облитий медом. З цього меча діти повинні бути спробувати мед. Це ритуал, який описав антрополог Федір Вовк в своїй роботі “Українське весілля” в 1916 році. Мама Василька тримала хліб, а я передавали їм меч, як символ мужності, тому що якщо ти хочеш мати садок вишневий коло хати, то повинен його захистити тим мечем. Меч був обвитий барвінком, тому що вся весілля відбувалася під загальним гаслом “Дерево роду”. І арка, у якій вони стояли, була зроблена у вигляді дерева роду. Зовсім не випадково ресторан, де гуляли весілля, у заводу газової апаратури, де 30 років пропрацював мій батько. Це для нас також було дуже символічно. Таким чином, це весілля була символом того, що абсурдно покладатися на те, що майбутнє покоління або молоді люди змінять країну чи змінить країну тільки зв’язок поколінь. І якщо ми будемо тримати за руки один одного: син – батька, онук – діда, і будемо знати, хто наш прапрапрадід, тоді реально побудуємо національну державу. Барвінок – символ невмирущого кохання і символ зв’язку з поколіннями, а мед, звичайно, для того, щоб життя було солодким і плідним”.

Тим часом самі молодята та їхні друзі вже почали ділиться першими знімками з торжества в мережі.

Очевидно, розписалися молоді у вишиванках напередодні основного свята.
Джерело Новин