Загрузка...
Загрузка...

Ляшко розкрив мільярдну аферу Порошенко-Гройсмана


Народний депутат та лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко розповів, що уряд на чолі із Володимиром Гройсманом вигадав чергову аферу. 

Для того щоб не надавати субсидії українцям, Кабінет Міністрів зменшив норми Сообщаетhttp://svitocumapravdu.blogspot.com/ споживання газу для населення. В результаті чого близько 2 млн громадян будуть позбавлені права на отримання житлових субсидій. 

Про це він повідомив у соцмережі. Новину передає «Преса України». 

За словами Ляшка, уряд прийняв рішення змінити розрахунок надання житлових субсидій для населення. Відтепер норма споживання газу складе 5,5 куб м для опалення одного квадратного метра житлової площі, замість 7 куб. м у минулому році. Також зміниться розрахунок субсидій для громадян, які використовують 

газ для приготування їжі, норма якого складе 4,4 куб м на одну людину, замість 6 куб м. 
На думку депутата, дані дії уряду спрямовані, щоб зменшити кількість осіб, які б могли претендувати на субсидію. 

«У бюджеті цього року на виплату житлових субсидій передбачено 36 мільярдів гривень. Після прийняття рішення урядом про скасування пільгової норми (1200 кубів газу по 3600 гривень) і встановлення для всіх споживачів ціни у майже 7 тисяч гривень за тисячу кубів, різко виросте кількість громадян, які матимуть право на отримання житлових субсидій. Щоб не платити цим людям субсидії, уряд і вигадав аферу із зменшенням норм споживання газу», – розповів лідер «Радикальної партії». 

Нагадаємо, лідер Радикальної партії Олег Ляшко запевнив, що його політична сила змусить президента України Петра Порошенка та інших олігархів повернути в бюджет держави вкрадені гроші.
Джерело Новин