Загрузка...
Загрузка...

ЗНОВУ НАПАД НА ПРАЦІВНИКА ЗМІ. У КИЄВІ ПОБИЛИ І ПОГРАБУВАЛИ ЖУРНАЛІСТКУ


У Києві невідомі скоїли напад на журналістку та музиканта Лейлу Кондакову. Її побили і пограбували. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.


Вона також розмістила своє фото після нападу. На знімку видно, що все тіло сильно вкрите синцями.

Більше подробиць написала головний редактор видання Delo.ua Катерина Венжик, де публікується Кондакова. Редактор розповіла, що напад стався на Подолі. Вона також натякнула, що це далеко не перший випадок, однак поліція не поспішає реагувати на подібні заяви.

“Можливо, те, що все це відбувається саме на Подолі – не більше, ніж збіг. Але від МВС хотілося б якихось реакцій. Як мінімум хоча б більш ретельного патрулювання району, де щосили почали моделювати Троєщину середини 90-х”, – обурилась Венжик.

Нагадаємо, 26 липня невідомі напали на головного редактора “БізнесЦензор” Сергія Головньова.

Вранці 20 липня в результаті вибуху машини в Києві загинув відомий журналіст Павло Шеремет. У поліції кваліфікували вибух авто Шеремета як умисне вбивство.

Катерина Венжик
в четверг:

Я не с Подола, и не знаю, как там оно у вас всегда было. 
Но последнее время именно на Подоле, по моим наблюдениям, творится какая-то херь: буквально за 2-3 последних месяца там избили несколько хорошо знакомых людей. Кого-то с ограблением, кого-то просто так. Вот буквально на днях избили и ограбили Leyla Kondakova. Конечно прохожие в этот момент мимикрируют под асфальт. Конечно полиции ни в одном из случаев рядом не было. И конечно, полиция заявления принимает, но "Вы знаете сколько у нас тут таких". 

Возможно то, что все это происходит именно на Подоле - не более, чем совпадение. 
Но от МВД хотелось бы каких-то реакций. Как минимум хотя бы более тщательного патрулирования района, где вовсю начали моделировать Троещину середины 90-х.
Джерело Новин