Загрузка...
Загрузка...

Регіна Тодоренко знайшла собі нового бойфренда (ФОТО)


Правда, тільки в рамках зйомок телевізійного тревел-шоу «Орел та решка. кругосветка ».

Новий ведучий тревел-шоу «Орел та решка. Кругосветка» Петро Романов показав себе на зйомках проекту справжнім чоловіком.

Після того, як Леся Никитюк поїхала в невідомому напрямку прямо з аеропорту Ванкувера, продюсери проекту зглянулися над Регіною і відправили їй на допомогу сильне чоловіче плече, а точніше, цілого чоловіка. Ним став актор Петро Романов.

157885_main157886_main 157887_main

Нова пара ведучих швидко спрацювалася – в кадрі і за його межами у Петі і Регіни не виникло жодного конфлікту. А в соціальних мережах шанувальники шоу ще до ефіру назвали Регіну і Петю найкрасивішою парою проекту.

З появою Петі на знімальному майданчику Регіна помітно повеселішала. І не тільки тому, що на долю новачка в перші ж тижні випали суворі випробування. Просто подорож в компанії симпатичного і привабливого хлопця має свої незаперечні плюси. Романов, як справжній джентльмен, оточив Регіну увагою і турботою, від яких дівчина вже встигла відвикнути за довгі місяці зйомок. Тодоренко ж, в свою чергу, підтримує нового ведучого емоційно, вона добре пам’ятає свої перші відрядження з «Орлом і решкою».

Джерело Новин