Загрузка...
Загрузка...

"Йому слід піти на таку угоду": Луценко підкреслив, що Єфремов може бути дуже цінним свідком


Генеральний прокурор України Юрій Луценко вважає, що затриманий екс-лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов може свідчити щодо розв'язування Росією неоголошеної війни на Донбасі. Про це він заявив під час брифінгу, який транслював телеканал 112 Україна.


"З моєї точки зору, громадянин Єфремов є дуже цінним свідком, який може дати свідчення про те, як розвивалися події на початковому етапі неоголошеної війни Росії проти України", - зазначив він. При цьому Луценко підкреслив, що "поставить завдання слідству запропонувати Єфремову угоду зі слідством".

"Я поставлю завдання слідству після ймовірного арешту Єфремова запропонувати йому угоду зі слідством. Це не дозволить йому піти від відповідальності, я в цьому глибоко переконаний, але якщо громадянин Єфремов дасть показання про відомі йому плани керівництва РФ на самому початку розв'язування агресії проти України, про тих, хто перший завозив російських бойовиків на територію Луганська для захоплення приміщення СБУ, а потім обласної адміністрації, про те, хто фінансував... Думаю, що слідство врахує його показання. Якщо він думає про майбутнє своєї країни, думаю, йому слід піти на таку угоду", - сказав Луценко.
Джерело Новин