Загрузка...
Загрузка...

Несмак: Брежнєва в безглуздій сукні-нічнушці (ФОТО)


Віра Брежнєва татуювань не носить, а якщо на одяг нанесені тату, то річ стовідсотково приверне її увагу. Нове дивне придбання такого роду – плаття-нічнушка з декоративними тату, яким Віра і похвалилася в своєму Instagram.


Напередодні Віра Брежнєва поділилася з шанувальниками в Instagram @veravera знімком, де вона красується в оригінальньому платті-ночнушці пудрового кольору, на яке нанесені малюнки а-ля татуювання. Красуня уточнила, що наряд вона придбала у бренду Tattoosweaters, в світшоті від якого вже встигла бути поміченою. Сукня з лінії KRASNOVA SERIES на офіційному сайті марки коштує 290 євро. Елегантне вбрання сіло на Брежнєву точно по фігурі, створивши романтичний і бунтарський настрій образу одночасно.

До сукні-нічнушки зірка підібрала витончені босоніжки чорного кольору з вузькими перетинками і тонкою шпилькою, а поверх оголених плечей накинула темно-синій плащ.

З макіяжем і зачіскою Віра Брежнєва мудрувати не стала, зробивши ставку на класику. Розкішні біляві локони співачка залишила розпущеними. Нюдовий макіяж відмінно гармонує з сукнею-нічнушкою, створюючи ефект "я тільки що прокинулася".
Джерело Новин