Загрузка...
Загрузка...

“Что дальше? Неприкосновенность? А может пора вешать, и чем выше чин, тем выше висеть?”, – мережу розбурхала п’яна ДТП, котру вчинив у центрі Києва екс-помічник Ющенка


У соціальній мережі викликало обурення ДТП, яке трапилося в центрі Києва та учасником якого став нетверезий водiй. Про подію повідомляють на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook, публікуючи фотографії з місця аварії. Новину передають Патріоти України.

Відзначається, що ДТП сталося в центрі Києва, біля “Прем’єр-Паласу” на вулиці Пушкінській. Також названо прізвище чоловiка, що знаходився за кермом “Рейндж Ровера”, який врізався в автомобіль “Хонда Сівік”, що стояв на вулиці: Валерій Олександрович Руських.

Відзначається, що пройти на місці перевірку на алкоголь Руських відмовився. Патрульні оформили пригоду. “Що далі? Недоторканність? А може пора вішати, і чим вищий чин, тим вище висіти?” —обурюються в Facebook.

Довідка ПУ: Руських Валерій Олександрович був помiчником у депутата Римарука Олександра Івановича (Блок Віктора Ющенка «Наша Україна», 4 скликання

Джерело Новин