Загрузка...
Загрузка...

Оля Полякова стала обличчям нової колекції Андре Тана (фото)


Суперблондинка Оля Полякова постала в новому образі без кокошника

Артистка стала музою Андре Тана. Дизайнер присвятив співачці свою нову колекцію – жіночну і в міру грайливу, повідомляє Корупція.Стар

"Я дуже довго думав, хто може найкращим чином представити лінію бренду a.TaN by ANDRE TAN і стати обличчям колекції сезону осінь-зима 2016/17. І зрозумів, що Оля Полякова ідеально підходить на цю роль. Адже Оля – яскрава, харизматична і експресивна дівчина, яка знає, чого хоче, сама керує своїм життям і при цьому виховує двох прекрасних дітей. Такий образ найбільш близький клієнткам бренду a.TaN by ANDRE TAN", – розповів дизайнер.

Відзначимо, що це вже не перша співпраця Суперблондинки з Андре Таном. Його нарядам співачка віддає перевагу для виходу на червону доріжку.

"Я вже давно співаю:" Мода, як погода мінлива, різні є ідеали жінки, і зовсім не важливий колір твого волосся, головне -пропорціі, а після – зріст". Мої пропорції підкорили Андре Тана, а він в свою чергу спокусив мене на інтимну зйомку – без кокошника", – зізналася співачка.

Андре Тан впевнений, що жоден чоловік не зможе пройти повз жінки в його сукні, тим більше, коли ця жінка – Оля Полякова. Бути такими ж яскравими, як співачка, і при цьому залишатися самими собою, на думку дизайнера, дівчатам допоможуть новинки з осінньо-зимової колекції – м'які і комфортні речі з вовни з додаванням волокон бамбука.


Джерело Новин