Загрузка...
Загрузка...

Відомий російський актор на Донбасі воює за “ДНР” та гвалтує дівчат (ФОТО)


Поки видиме перемир’я здається справжнім для багатьох українців, жахи війни відбуваються з нами поруч.

Село Коминтерново знаходиться в Донецькій області в так званій буферній зоні, де бойовики «ДНР» міряються силами і обстрілюють житлові квартали.

Місцеві жителі вже звикли до обстрілу, але з відвертим насильством навряд чи можна звикнути. Страх і витончені невійськові методи привезли з собою «гості» на чолі з Еркіном Ісмановим.

Повідомляється, що росіянин згвалтував 20-річну дівчину і погрожував її батькові розправою, коли той намагався заступитися за доньку.

Подробиці інциденту не розголошуються, але свого перебування на українській землі актор не приховує. В інтерв’ю сепаратистським виданням Еркін говорить про те, що не міг сидіти і дивитися, як убивають мирних жителів. Зібравши валізи, актор другого плану прибув до Ростова, а звідти і на непідконтрольну територію, де став бойовиком з позивним Кедр.

Більше двох років Кедр воює на боці «ДНР» і встиг отримати медаль «За бойові заслуги Новоросії». Мабуть, саме такими нагородами відзначають кращих гвалтівників і тих, у кого не здригнеться рука перед слабкою жінкою. Подібні звірства на окупованих територіях і в сірій зоні, на жаль, не рідкість. Глибоко не варто копати, тут чітко видно слід російських бойовиків і чеченські способи залякування населення. Вони застосовувалися не тільки в Чечні, але і в інших кавказьких країнах під час конфліктов.Етот спосіб дієвий, тому його продовжували застосовувати російські агресори. Жінок били, над ними знущалися і гвалтували, психологічно залякували і ламали, а потім вбивали. Проти людини зі зброєю навряд чи хтось зможе виступити, тому і українки продовжують ставати жертвами агресивних і неадекватних «братів».

Російські найманці і «ідейні» бойовики не припиняють свій терор, і лише про деякі таких випадках говорять вголос. Так, резонансними стали вбивства з вогнепальної зброї 14-річної дівчинки в селі Приморське і 23-річної дівчини з Новоазовська в минулому році. В обох випадках вбивцями були бойовики «ДНР» і дівчат перед смертю гвалтували, знущалися над ними. Тепер настала черга ще однієї дівчини, яка піддалася насильству з боку росіянина Ісманова. Скільки ще українок має стати жертвами, щоб росіяни і бойовики зупинилися?
Джерело Новин