Загрузка...
Загрузка...

СТРАШНА ДТП У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ: МАТІР ПЕРЕДЧУВАЛА СМЕРТЬ ДИТИНИ


Син чиновника на джипі на смерть збив чотирирічну дівчинку. Страшна ДТП сталася у Вінницькій області.


Водій намагався втекти з місця аварії. Але його наздогнали очевидці трагедії.

Все сталося в центрі села. Очевидці кажуть, машина їхала на великій швидкості. 4-річна Таня перебігала дорогу та потрапила під колеса джипа. Водій не зупинився. Протягнув дитину ще двадцять метрів і втік з місця події.

Максим Конніков – очевидець трагедії. Він разом з односельцями кинувся наздоганяти зловмисника на своїй машині.

“Я кажу – хто дитину з вас збив? Вони мені кажуть – це не ми. Я забігаю наперед, кажу – а чого в тебе фара розбита?”, – розповідає Максим Конніков, житель Павлівки.

На звук удару першою вибігла бабуся загиблої Тані. Врятувати дитину не вдалося. Від отриманих травм дівчинка померла на місці аварії.


“Будинок затремтів. Такої сили удар, що думала, що це дві вантажні машини стукнулися. Де ж вона в лікарні, коли у неї головка відбита, коли у неї нирки відбиті”, – сказала Ганна Коваль, бабуся загиблої дівчинки.

Мама Тані розповідає – за кілька днів до трагедії у неї було погане передчуття.

“Погані сни снилися і у нас в будинку о 12 годині ночі годинник зупинився, і собака на дворі, я двічі чула, що вила”, – зазначила Світлана Коваль, мама загиблої дівчинки.

Як виявилося, за кермом позашляховика був 20-річний Олег Браницький. Його батько – очолює обласну держінспекцію сільського господарства. Родичі хлопця подію не коментують.

Після інциденту батько Олега на робочому місці не з’являється.

На телефонні дзвінки Юрій Браницький теж не відповідає. Категорично відмовився спілкуватися і дідусь підозрюваного.

У поліції стверджують, що водій позашляховика був тверезий. І своєї провини не заперечує.

“Побачив зліва, як миттєво там вибігала дитина. Був удар, після цього він, не зупиняючись, поїхав. Від’їхав 800 метрів від місця події. Нами було зафіксовано, де він зупинився. Подзвонив своєму батькові. Пояснював, що злякався, був у збудженому стані”, – зазначив Олександр Тютюнник, начальник відділу з розслідування ДТП Нацполіції Вінницької області.

Якщо провину підозрюваного доведуть – йому загрожує до 8-ми років позбавлення волі.
Джерело Новин