Загрузка...
Загрузка...

Адвокат Надії Савченко залишився без дружини і сина


Зрада стала причиною того, що дружина відомого російського адвоката Марка Фейгіна, який захищав Надію Савченко, Наталія Харитонова подала на розлучення.

Коханкою адвоката виявилася росіянка на ім’я Аліса Образцова.

Роман з нею Фейгін закрутив ще на початку судового процесу над Pussy Riot, де виступав захисником. Аліса ж у свою чергу брала участь в різних акціях на підтримку скандального колективу.

Харитонова випадково побачила у телефоні свого чоловіка інтимне листування з коханкою та спільні фотографії. Вона відразу подала на розлучення і, забравши сина, виїхала в Самару до родичів.

Девушка Николая Баскова уехала на море в компании другого любимого мужчины (фото)
За словами адвоката Наталії. Світлани Подколзіної, з Фейгіна були стягнуті аліменти у розмірі 35 тисяч рублів з подальшою індексацією у випадку зростання прожиткового мінімуму.

Нещодавно адвокату заборонили виїзд за кордон через проблеми зі сплатою аліментів. Сам він спростовував цю причину і заявив, що не має боргів перед колишньою дружиною.

Коханка Фейгіна раніше оголошувала себе представницею секс-меншин і була активісткою ЛГБТ-руху. Деякі компроментуючі фото вона публікувала у своєму ЖЖ, але потім видалила.

Нагадаємо, Марк Фейгін погрожував запроторити до в’язниці відомих пранкерів через фейковий лист від Порошенка.
Джерело Новин