Загрузка...
Загрузка...

УТРЕННИЕ НОВОСТИ. МИР УСЛЫШАЛ ПУТИНА,- ПЯТИГОРЕЦ


1. І знову головна новина дня – загострення ситуації навколо Криму. Позавчора Карліто нервово та запинаючись щось там проскрипів про те, щоб «Захід вгамував терористичний режим в Україні». І Захід почув заклик кремлівської дрібноти, але трохи не так, як планував «великий многоходовочнік». Поки Путяша передивлявся на Ютюбі свої ролики, як він з лелеками літав, Україна швидко підготувала всі відповідні документи та направила їх через МЗС всім західним партнерам. В результаті роботи нашої дипломатичної служби світ почув такі заяви:


— Радбез ООН підтвердив позицію щодо територіальної цілісності України, її не підтримала лише РФ — Єльченко

— Уряд США не бачив ніяких підтверджень російським звинуваченням у «вторгненні в Крим», які Україна впевнено спростовує» – заявив Посол США в Україні: «Це не перше брехливе звинувачення України Росією, висловлене щоб відвернути увагу від своїх власних протиправних дій»

— В Європейському Союзі вказують, що не існує незалежного підтвердження звинуваченням Росії щодо причетності України до нібито подій в Криму

— НАТО про події у Криму: Росія не надала жодних доказів її звинувачень на адресу України
Дійсно, вистава з командиром ДРГ, який важить більше 120 кілограмів, межує з абсурдом. А як вам фотографія помаранчевого намету, в якому нібито перебували ДРГшники? Помаранчевого!!!! Нє, ну реально, про що думали ці дебіли з ФСБ, коли тулили в докази фотку з помаранчевим наметом? А чого помаранчевий намет? Місія ж, курва, секретна! Взяли б краще білий агітаційний намет з символікою «Блоку Петра Порошенка» і замість пакунків з червоним перцем, які ніби знайшли в ДРГ, поклали б коробку шоколадних цукерок «Вечірній Київ» від «Рошен». І щоб в коробці був би папірець з написом «Пакувальник Д.Ярош». Оце б була жесть.

А так, Росія продемонструвала настільки убогу та непереконливу виставу, що Костянтин Сергійович Станіславський повстав з мертвих, прийшов в Кремль і дав в рожу Путяші, і вигукуючи «Нє вєрю!», знову повернувся в могилу.

Голівудська кінокомпанія New Line Cinema пообіцяла, що як тільки з Росії знімуть санкції, вона купить в Кремля права на висвітлення «кримських подій» та на їх основі зніме нову комедію «Тупий та ще тупіший – 3», де Лаврова та Путяшу будуть грати тайські трансвестити.

2. Україна в умовах поточної кризи спрацювала дуже чітко. Окрім якісної роботи МЗС, Президент зібрав силовиків та віддав наступні накази:

— привести в посилену бойову готовність всі підрозділи в районах адмінкордону з Кримом та на Донбасі.

— прикордонникам – рекомендувати громадянам України утриматись від поїздок до Криму;

— СБУ — провести екстрене засідання Антитерористичного центру.

3. Зрада відміняється. Президент Петро Порошенко заявив, що обов’язкове електронне декларування майна та коштів чиновників, як і заплановано, стартує 15 серпня.

4. Національне антикорупційне бюро ще з березня веде розслідування за фактом розкрадання коштів на будівництві «Стіни» («Європейського валу») на кордоні з Росією.

5. Розгалужену інформаційну мережу терористів “ДНР” ліквідували співробітники Служба безпеки України спільно з поліцією в зоні проведення антитерористичної операції.

6. НАК «Нафтогаз України» спільно з Єврокомісією починає опрацьовувати варіант участі європейських компаній в управлінні українською газотранспортною системою (ГТС) у зв’язку з появою офіційних пропозицій про таку участь.
Джерело Новин