Загрузка...
Загрузка...

Матір гуляла в клубі, поки її 2 – річна дитина півночі сиділа в машині


Близько опівночі в ніч з суботи на неділю випадкові перехожі та мешканці швейцарського міста Шаффхаузен почули відчайдушний дитячий плач. Виявилося, що звуки долинали з машини, в якій був замкнений 2-річний малюк! Хлопчик був смертельно наляканий і кликав на допомогу. -повідомляє 

Автомобіль виявився закритий на ключ, а власника поблизу не було, тому перехожі викликали поліцію. Правоохоронці одразу ж визначили по базі даних, що машина належить 25-річної матері-одиночки, ось тільки розшукати жінку ніяк не вдавалося.

Пошуки мами протягом двадцяти хвилин не дали ніякого результату. За цей час до місця подій прибув автомеханік. Він розкрив машину, звільнивши хлопчика.
Поки поліцейські разом з небайдужими перехожими заспокоювали малюка, до машини підійшла мати дитини. Виявилося, вона залишила свою дитину спати в автомобілі, а сама пішла тусити в нічний клуб разом з колегами по роботі.
За словами недбайливої матері, вона сподівалася, що дитина буде мирно спати і не помітить її відсутності. Ось тільки вона залишила дитину майже на 6 годин! До того ж жінка зовсім забула про те, що вже не літо. До ночі температура помітно знизилася, і дитина прокинувся від холоду…

Тепер гулящій матері доведеться відповідати за свої дії перед судом. Деякий час вона буде перебувати під наглядом соціальних працівників, і, можливо, її навіть позбавлять батьківських прав.
Так, просто в голові не вкладається, як мама могла кинути сина в машині заради відпочинку в нічному клубі… Сподіваюся, покарання цієї матусі стане уроком для всіх матерів і ті будуть належно ставитися до дітей.
Джерело Новин