Загрузка...
Загрузка...

43-річна Юлія Висоцька шокувала Венеціанський фестиваль відвертим міні (ФОТО)


Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька представили на 73-му кінофестивалі у Венеціі свою нову роботу – фільм «Рай», 

Картина оповідає про людей, долі яких переплітаються під час Другої світової війни. Висоцька зіграла головну роль – російської аристократки і емігрантки Ольги, яка намагається вижити в голоді й холоді фашистського концтабору. Її героїня потрапила туди за те, що вкривала єврейських дітей. Заради цієї ролі Юлії навіть довелося поголитися наголо. Втім, волосся у актриси давно відросли – на червоній доріжці фотоколаж Висоцька позувала перед фотографами з короткою, ретельно укладеною стрижкою.

Висоцька прийшла на прес-конференцію в сміливому міні, а Кончаловський – в яскравих туфлях.

Для прес-конференції Юлія вибрала ефектну сіру сукню з голим плечем і короткою спідницею, що відкривала її довгі стрункі ноги. Багато хто відзначив незвичайний крій вбрання: відомо, що Висоцька любить носити брючні костюми і сорочки в підкреслено чоловічому стилі. Футболка Юлії теж іронічно натякала на це: лацкан і нагрудну кишеню з хусточкою створювали враження, ніби на актрисі надіта половинка чоловічого піджака.

Андрій Кончаловський волів строгий костюм неформального образа: бежевий піджак, зелені туфлі зовсім не в тон костюму і світлий капелюх. Виглядала пара щасливою і затишною: Юлія обняла чоловіка і поклала голову йому на плече. Зовсім недавно, 16 серпня, Висоцька відзначила день народження – їй виповнилося 43 роки.

Під час прес-конференції Кончаловський розповів, як Юля сприйняла те, що їй доведеться підстригтися наголо. За словами режисера, вона приїхала на знімальний майданчик, нічого не підозрюючи. А коли їй поголили голову, на три години закрилася в своєму трейлері.

Два роки тому Андрій Кончаловський привозив на Венеціанський кінофестиваль свою картину «Білі ночі листоноші Тряпіцина». Тоді стрічка завоювала «Срібного лева Святого Марка». Шанси фільму «Рай» теж велікі – на думку критиків, у нього є всі складові для того, щоб перемогти в одній з номінацій: любов, війна, російська еміграція і вічна тема протистояння добра і зла.

Джерело Новин