Загрузка...
Загрузка...

Про особисту трагедію учасниці проекту «Зважені та щасливі-6» розповіли організатори шоу (фото)


Сьогодні о 20:00 на телеканалі СТБ буде траслюватися п’ятий епізод самого вагомого шоу країни «Зважені та щасливі», в якому продовжиться протистояння чоловіків і жінок. У цьому сезоні чоловічу команду тренує В’ячеслав Узелков, а жіночу – його дружина і фітнес-тренер Марина Боржемская-Узєлкова. Веде телешоу Яна Соломко.

30-річна Юля Щетиніна з Житомира  продовжує боротися за нове життя! Дівчина прийшла на проект з вагою 115 кг. За чотири тижні Юля схудла на 12 кілограм. Дівчина вважає себе непересічною особистістю з неординарними поглядами на життя.

З 9 класу почала експериментувати з волоссям. Змінює зачіску кожні 4 місяці, адже вона відображає її внутрішній світ. На проекті дівчина зараз з дредами, що робить її схожою на ананас – так і прив’язалася така кличка.

Півтора роки тому колишній чоловік Юлі помер. Його знайшли мертвим на зупинці. Висновок лікарів – інфаркт (йому було 29 років). Юля звинувачує себе в його смерті, адже після розлучення чоловік почав багато пити. Після смерті чоловіка Юля закрилася в собі, не може впоратися з депресією. Але вона вірить, що проект поверне її до щасливого життя. Хоче схуднути, створити сім’ю і народити дітей. Чи зміниться Юля і її внутрішній світ на проекті, і якою її побачать глядачі в грудні на фіналі?

А сьогодні чоловіки і жінки продовжують протистояння хитрощів, сили і сміливості. Подарунок за перемогу в конкурсі, який вони можуть отримати на цьому тижні, змусить розплакатися навіть найстійкіших чоловіків – зустріч з рідними! Лише одна команда зможе побачити близьких людей, з якими вони не бачилися вже місяць. За правилами конкурсу учасникам за принципом естафети доведеться перейти з одного берега річки на інший по хистких понтонних містках.

Переможе команда, у якої через півгодини буде більше сухих учасників. На деяких ділянках містки чоловіків і жінок сходяться в один, тому учасники будуть стояти перед вибором: зіштовхувати або пропускати своїх суперників вперед. У боротьбі за повернення до рідних між командами розгориться ворожнеча. І навіть закохана пара – Ярослав і Аня – посваряться під час випробування.

Як з цим завданням впораються команди? Хто отримає зустріч з родичами? І чи продовжить свій шлях на проекті Юля з Житомира? Дивіться найвагоміше шоу країни «Зважені та щасливі-6» сьогодні о 20:00 на телеканалі СТБ.
Джерело Новин