Загрузка...
Загрузка...

ТОП-7 найкрасивіших дружин депутатів (фото)

На форумі в Давосі український бізнесмен і політик Олександр Ярославський

продемонстрував свою дружину-модель Марину Свентицьку. Оскільки українські депутати часто бувають за кордоном і представляють Україну, редакція поцікавився, хто з народних обранців міг би зачарувати європейців красивою дружиною.

1. Марічка Падалко, дружина Єгора Соболєва
Українську телеведучу можна назвати по-справжньому щасливою людиною. Успішна кар’єра, коханий чоловік, діти та квартира, нехай невелика, але в центрі Києва, стали втіленням її мрії. Марічка – дружина Єгора Соболєва, у минулому журналіста, а нині депутата.

Познайомилася пара на пікніку, куди кожен прийшов не один. Обидва на той момент були в шлюбі. Зараз вони разом вже 10 років, виховують двох дочок і сина.

Народження дітей не могло не вплинути на зовнішній вигляд, Марічка весь час боролася із зайвою вагою. І вельми вдало. Телеведуча бігає вранці, дотримується здорового способу життя.

“Мене часто запитують про мою фізичну форму. Так от, це не генетика, це антигенетика. У мене мама і бабуся схильні до повноти. А зараз я стрункіша, ніж була в 20 років. Це дається мені ціною серйозних обмежень “, – розкриває свої секрети Марічка.

2. Наталія Московець, дружина Семена Семенченка
Дружина командира батальйону “Донбас”, а нині нардепа Семена Семенченка, дуже не публічна людина. Народилася вона в Макіївці. До війни Наталя та Семен жили в Донецьку, займалися дрібним бізнесом, а ось після подій на Сході сім’я переїхала до Києва. Наталі довелося забезпечувати сімейний тил, поки її чоловік був у АТО. Доки чоловік працює у Раді, вона виховує трьох синів, займається благодійністю, випускає газету батальйону “Донбас”, працює з дітьми переселенців.

Особисте життя Наталя не афішує.

3. Валерія Мураєва, дружина нардепа Євгена Мураєва
Валерія не любить розповідати про себе і намагається уникати публічності. Про неї відомо тільки те, що вона очолює комісію з питань молодіжної політики, спорту та туризму в Харківській обласній раді. Після того, як її чоловік став нардепом, Валерія також очолює канал “Ньюс Ван”, який купив Євген.

У пари двоє синів – Михайло і Ігор. Зі слів Валерії, шлюб їх міцний і щасливий.

4. Росіта Ляшко, дружина Олега Ляшка
Цивільна дружина Олега Ляшка не часто буває на публіці, намагається не втручатися в політику і не давати жодних порад. Росіта народилася в Дніпропетровську, в сім’ї військового. Прабабуся була іспанкою, саме на честь неї Росіта отримала незвичайне ім’я. За освітою вона бібліограф суспільно-політичної літератури, але за фахом не працює. На даний момент вона керує івент-компанією.

Познайомилася з Олегом жінка в 1998 році. Пара почала з часом зустрічатися, а потім і жити разом. У 2002 році у них народилася дочка Владислава. Подружжя Ляшко не проти того, щоб подарувати доньці братика або сестричку.

Сама Росіта не раз говорила про те, що не вважає обов’язковим у сімейному житті штамп у паспорті.

5. Анна Мартиненко, дружина Миколи Мартиненка
Третя дружина Миколи Мартиненка часто показується на публіці. Анна відома світська левиця і любителька дорогих автомобілів. Вона вже кілька років присвячує себе керівництву СПА-салоном Modi Beauty Centre в модному житловому комплексі в центрі столиці.

Анна стежить за собою і допомагаємо українським жінкам бути красивими.

“Бути дружиною політика не просто. На тебе завжди звертають увагу. Доводиться не тільки встигати виховувати дітей, стежити за домашнім затишком, але тримати себе у формі і підкреслювати імідж своїх чоловіків “, – запевняє Анна.

6. Юліана Дементьєва, дружина В’ячеслава Константиновського
Після розлучення з художницею Оксаною Левченя, відомий бізнесмен В’ячеслав Константиновський одружився знову. Молоду і красиву дружину Юліану, він показав публіці в 2010 році. Разом пара часто відвідує вечірки, тусовки і модні покази.

Юліана Дементьєва – випускниця балетної школи, модель. Дівчина працювала в Парижі, два сезони поспіль укладала ексклюзивні контракти з французьким модним Домом, відкривала і закривала його покази, а також стала обличчям колекції аксесуарів Givenchy. Крім цього були численні шоу Hussein Chalayan, Julien Macdonald, Meadham Kirchhoff, Moncler Gamme Rouge, а ще участь у зйомках для десятків глянцевих видань, включаючи британську та французьку версії Vogue. Наприкінці 2010-го у пари народилася дочка. Маленьку, за обопільною згодою батьків, назвали Стефанією. Минуло три місяці після пологів, а молода мама вже працювала на подіумах Парижа. Після обрання В’ячеслава народним депутатом для пари майже нічого не помінялося в житті – вони так само разом з’являються на публіці, а Юліана з успіхом продовжує свою кар’єру, намагаючись не втручатися у справи чоловіка.

7. Юлія Рибчинська, дружина Євгена Рибчинського
Юлія Рибчинська – професійна модель. Разом з Євгеном у шлюбі вони вже більше 10 років. Разом виховують трьох синів.

Майже весь вільний час, Юлія приділяє дітям і сім’я. Деякий час подружжя жило в США, але потім шоумен і продюсер повернувся в Україну. Кар’єру музиканта він успішно доповнює політичною діяльністю.

На відміну від чоловіка, Юлія дуже не публічна людина і не любить давати інтерв’ю. Про неї відомо тільки, що дівчина багато малює, любить займатися шопінгом і іноді пробує свої сили в модельному бізнесі.
Джерело Новин