Загрузка...
Загрузка...

КАНАДА ЗМІНЮЄ ПРАВИЛА В’ЇЗДУ В КРАЇНУ


З 30 вересня в Канаді будуть введені нові вимоги до документації при в’їзді іноземців в залежності від їх громадянства. Про це пише Immigrant.Today.
Ці правила є частиною системи електронного дозволу для в’їзду в Канаду “Електронна Авторизація” (ETA), створеного в 2011 році для полегшення поїздок між громадянами США та Канади. До введення цієї системи громадяни деяких країн могли їздити до Канади тільки з паспортом, без необхідності отримання візи.
В результаті, іноземці з цих країн не проходили якусь перевірку до прибуття в аеропорт в Канаді. Тепер цим іноземцям потрібно буде отримати ETA, перш ніж вони можуть сісти на літак до Канади.
Плата за дозвіл становитиме C$7, він буде діяти на строк до п’яти років. Дозвіл може бути відхилено з низки причин, в тому числі з-за наявності судимості, серйозних захворювань, минулих імміграційних відмов або інших проблем в області безпеки.



Також, починаючи з 30-го вересня, канадським громадянам буде заборонено в’їжджати в Канаду, використовуючи свій закордонний паспорт в поєднанні з картою громадянина або з водійськими правами, щоб підтвердити громадянство Канади.

В’їжджати можна буде тільки по внутрішньому канадському паспорту. За інформацією уряду Канади:
“Дійсний канадський паспорт є єдиним надійним і загальновизнаним проїзним документом, який є доказом т ого, що ви є громадянином і на право маєте в’їзд в Канаду, не наражаючись імміграційної перевірці”. Крім того, постійні жителі Канади повинні мати при собі дійсну карту постійного жителя або проїзний документ, а також паспорт, для того, щоб в’їхати в Канаду. Заявку на ETA можна подати онлайн через сайт www.cic.gc.ca. Люди, яким було відмовлено в еTA, можуть подати заяву на отримання тимчасового дозволу на проживання для в’їзду в Канаду.
Джерело Новин