Загрузка...
Загрузка...

Найдорожчі утриманки олігархів і політиків (ФОТО)

Екс-глава “Русгідро” Євген Дод придбав для двох своїх коханок квартири в елітних житлових комплексах Москви.

Дві жінки, які виховують дітей від Дода, стали господарками апартаментів в Москва-Сіті і ЖК “Крилатськіє пагорби” – вартість нерухомості близько 150 млн. Ми згадуємо коханок інших чиновників і олігархів, на яких тим довелося неабияк витратитися.

Апартаменти для двох коханок за 150 млн

Євген Дод подарував апартаменти у вежі “Санкт-Петербург” в Москва-Сіті 29-річній брюнетці на ім’я Діана. Вартість нерухомості оцінюється в 100 млн рублів. Другий своїй коханці – 35-річній блондинці Марії – Євген подарував квартиру в ЖК “Крилатськіє пагорби” за 47 млн рублів. Також екс-бізнесмен повністю покривав витрати коханок і підростаючих дітей, поки перебував на свободі і займав високий пост в “РусГідро”.

200-метровий пентхаус за любов і ласку

Стало відомо, що затриманий не так давно кримінальний авторитет Шакро Молодий напередодні подарував своїй коханій шикарний двоповерховий пентхаус в одному з елітних житлових будинків в Москві. Загальна площа житла становить понад 200 квадратних метрів.

Лексус за спекотні ночі
Екс-губернатор Сахалінської області Олександр Хорошавін в березні 2015 року зробив дорогий презент своїй коханці Олександрі Медведський. Дівчина отримала з рук чиновника Lexus NX200T вартістю 3 млн рублів. Правда, після арешту Хорошавина Медведська постаралася швидко позбутися від машини.

Особняк британської королівської сім’ї
У 2008 році з’явилася інформація, що зять казахстанського президента Султана Назарбаєва Тимур Кулібаєв придбав особняк, що раніше належав королівській родині, вартістю 15 млн фунтів стерлінгів. З неофіційних джерел стало відомо, що подарував він його 28-річної казахської бізнесвумен Гаухар “Гога” Ашкеназі, яка ростить сина від Кулібаєву.

Змія за $ 300 тис. Від дружини до коханки

У 2008 році Віктор Батурин передарував своїй коханці Поліні Сміливий прикраса за 300 тисяч доларів, яке раніше належало його колишній дружині Яні Рудковської. У коштовності у вигляді змії, зробленої з чорних і жовтих діамантів, цаворіти і рубінів, молода співачка виступала у відбірковому етапі “Євробачення”.

Відомчі шикарні апартаменти для побачень – безкоштовно
У 2014 році стало відомо, що губернатор Миколаївської області Микола Романчук подарував відомчу квартиру в центрі Києва своїй коханці ще в 2006 році. Чотирикімнатні апартаменти були викуплені буквально за копійки – 14,6 тис. Доларів.
Джерело Новин