Загрузка...
Загрузка...

Амурні таємниці від коханки Кличка, раптовий удар по репутації політика (ФОТО)


У мережі щосили обговорюють. як чемпіон «тихо пішов» від  жінки, яка народила йому сина.

Цю фотографію модель Зоряна Вишинська прислала Віталію Кличку незабаром після народження сина.

За повідомленнями у пресі, Віталій Кличко став жертвою міжнародного хакерського руху «Анонімус», його особиста електрона пошта була зламана та вивішена у відкритому доступі.
Поверхневого погляду на зміст пошти Кличко Віталія Володимировича достатньо, щоб побачити людину, яка у повній мірі насолоджується зірковою хворобою.

Звісно, Віталій цілком заслуговує якісного та гарного відпочинку – він заробив це право на рингу у тяжких боях. Але тепер Віталій хоче стати політиком. А тут – свої закони. Дуже специфічні.

Є один момент у вмісті пошти, про який не можна не згадати. Жінки. Багато жінок. Знову ж, напевно, йому складно, тому що він зірка. Але з іншого боку, офіційно голова «УДАРу» одружений, і в нього троє дітей.

Особливий інтерес викликає переписка політика Віталія Кличка з моделлю Зоряною Вишинською. Судячи з листів, у Зоряни Вишинської є син на ім’я Макар від Віталія. Що ще пікантніше, Кличко, мабуть, не визнає батьківство.

В одному зі своїх інтерв’ю політик згадував, що у дитинстві його кумиром був Арнольд Шварценегер, зірка Голлівуду та колишній губернатор штату Каліфорнія.

Віталій Кличко та Арнольд Шварценегер багато у чому схожі. Обидва – зірки спорту. Обидва прийшли у політику на хвилі своєї популярності.

Вочевидь, що з’явилась ще одна обставина, яка робить їх долі схожими.

У Шварценегера знайшовся 15-річний позашлюбний син. Різниця у тому, що у Арні скандал з позашлюбною дитиною розгорівся на заході його політичного шляху.

Віталій Кличко в інтерв’ю говорив, що дружить з Арнольдом та цінує його поради. Як раз зараз, можливо, Віталію знадобиться порада старшого друга.

Зрозуміло, дівчина опинилася поряд зовсім не випадково. Дуже багато спільних фотографій.
Історія цих фото розкривається у переписці закоханої пари.

Санта-Барбара від Кличка
Роман Віталія Кличка з моделлю та дружиною футболіста збірної України Дениса Олійника (1987 р. н.) Зоряною Вишинською (Олійник) (1975 р. н.) почався ще у 2008 році.
До речі, до цього (під час цього?) дама встигла «тісно поспілкуватись» з іншим футболістом – Артемом Мілевським. Пара жила разом.
Судячи з усього, Віталій з Зоряною перетнулися десь на відпочинку, що можна зрозуміти зі слів самого Віталія:
«Фото з райського кутку. У ці хвилини я був щасливий тільки тому, що ти була поряд зі мною!».
Судячи з усього, інтрижка з відомим одруженим спортсменом неабияк бентежила заміжню пасію – дружину іншого спортсмена.

Вона цілком чітко намагалась від нього дистанціюватись і не відповідала на листи.
Віталій же настирливо її домагався, проявляючи при цьому дуже незвичайні для його комплектації та ореолу «бійця» ранимість та ліричну чуттєвість:
«Пишу тобі ще листа… якщо він кого-небудь цікавить…»
Віталій Кличко спав Зоряні вірші:

На це лютневе послання Зоряна відповідає… Арктичним холодом. Який жах, мовляв, «краще фото знайти не міг?»
Любовні зізнання:

«Зінка» знову не відповідає, хоча вже травень. Можливо, вона заміжжям з Олійником зайнята. Кличко ж пише, що вони «створені один для одного». І при цьому наполегливо пробиває її противлення.

Віталій обіцяє, що з ним «Зінка» буде найщасливішою жінкою на світі. Переконує, що його відношення до неї ніколи не зміниться. Стверджує, що не проводить і дня без спогадів про неї:

Відправляє старшому сину Зоряни Данко футболку від Девіда Бекхема.

Він буквально бомбардує Зоряну листами. І об’єкт його жадання «розтає». Судячи з листування, вже з вересня 2009 року Зоряна та Віталій активно телефонують один одному та спілкуються. Він все так само ніжний та ввічливий.

Пікантна деталь. Кличко Віталій Володимирович називає Зоряну у листах «Зінкою», а себе «Мішкою», «Північним Мішкою», а також «Мішкою косолапим».
Дружину ж Наталю він називає «Мишкою», «Михою». Напевно, щоб випадково не заплутатись.
Втім, довго продовжуватись ідилія не могла. Схоже, у грудні 2009-го у Зоряни серйозно зіпсувались відношення з чоловіком Денисом Олійником, який молодше неї на 12 (!) років. Футболіст, по всій видимості, щось запідозрив.
Останні листи з того циклу більше схожі на прощання.
При цьому, Зоряна… «глибоко» вагітна! Вона на 7-му місяці!
У грудні Віталій пише, що не хоче ускладнювати і без того складне життя Зоряни:

Здавалося б, крапка.
У самої Зоряни відбувається багато подій у житті. І їй вже, схоже, не до колишнього коханця.
У автомобільній катастрофі загинув її єдиний (на той момент) син Данко.
У лютому 2010 року у них з Денисом Олійником народжується дочка Стефанія. У травні 2011 року – син Давид.

Денис переходить з харківського «Металіста», де він блищав, і звідки викликався до збірної України, у дніпровський «Дніпро», де у нього кар’єра відверто не складається.
Починаються проблеми у сімейному житті. Зоряна називає Дніпропетровськ «убогим містечком» (з переписки з Віталієм Кличком) та їде звідти до Києва, забравши із собою дітей.
І тут у неї на горизонті знову виникає Віталій Кличко!
Він написав їй сам у липні 2011 року. За рік набралося більше 50 листів. Правда, тепер вони спілкуються просто як добрі знайомі. Віталій розповідає про дітей:

Зоряна просить поговорили «зі своїм другом Пінчуком», щоб влаштувати дочку Стефанію до єврейського дитячого садку у Дніпропетровську, потім говорить, що їде з «убогого містечка».
Просить адвоката, щоб правильно оформив виклик на дитину за кордон без згоди чоловіка Дениса. І зізнається, що їй було дуже добре з Віталієм Кличком.
Сам Віталій пропонує їй разом відпочити на Мальдіви. Правда, у жарт.

Цікаво, що у цей самий час Віталій Кличко, судячи з переписки, вже проживає із солісткою групи «Рефлекс» Ганною Бастон. Його пошта рябить любовною перепискою та відвертими спільними фото. Але це – вже окрема тема.

Віталій з Ганною Бастон
До Мальдів із Зоряною так і не дісталися. Але 25 листопада 2012 року домовляються про зустріч у Києві.
Виходить, Віталій зраджує дружині Наталі з Ганною Бастон, а Ганні Бастон, у свою чергу, зраджує з Зоряною Вишинською.

Остання зустріч з Вишинською і виявилася роковою.
Спочатку переписка ще носить любовний характер.

Але вже через декілька днів Зоряна починає просити у Віталія Кличка юриста для оформлення розлучення з чоловіком.
А під Новий рік робить приголомшуюче визнання, яке Кличко відразу зрозумів вірно. «Після Маячка залишаться спогади, і дуже істотні».

Зрозумівши, що у ресторані «Маячок» відбувся «зальот», Кличко Віталій Володимирович просто перестає відповідати на листи вчорашній коханій. Всі її звернення до нього залишаються без відповіді.

Зоряна повідомляє Віталію Кличку, що дитина – від нього.
«Я ношу під серцем твою дочку… У мене 10 тиждень», — 3 лютого. Кличко продовжує уперто мовчати.

Дізнавшись, що вона вагітна не дівчинкою, а хлопцем, Зоряна пропонує назвати дитину ім’ям діда-козака Кличко, про якого Віталій «дуже тепло розповідав».
«Дитина не Дениса!».

Віталій Кличко мовчить.
У відчаї обдурена дама вивалює вбивчі для високоморального політика істини, гідно оцінивши Віталія Кличка як людину. Гадаю, вони варті того, щоб їх цитувати:

«Ти тікаєш від відповідальності», «ти залишаєш друзів у біді»…

В останньому листі Зоряна повідомляє, що назве сина Макар. І вже з березня 2013 року переписка переривається….
Не знаю, чи цікавився Віталій Кличко подальшою долею Зоряни Вишинської. І чи заділи його слова про «слабу людину», яка «хоче керувати людьми», але «не відповідає за свої дії»?…
Джерело Новин