Загрузка...
Загрузка...

Кохана в тіні: в мережі опублікували фото непублічної дружини Авакова


Дружина Арсена Авакова Інна з початку 90-х донедавна була одним з керівників банку, але зараз вона людина непублічна.

Інформацію про свою дружину А
рсен не афішує широко. Мало того, в інтернеті всього 2-3 спільних фотографії пари.

Інна Авакова фігурує в статутних документах більше десятка комерційних компаній. У деяких фірмах вона директор, а десь – бенефіціар.

Найсвіжіший запис в реєстрі підприємств, організацій і фондів датований вереснем 2015 року. У ньому зазначено, що останній проект, над яким працює Інна Авакова – це товариство з обмеженою відповідальністю "Лісова галявина".

Ідеться про парк розваг з екзотичними рослинами, дикими тваринами й атракціонами. Також фірма Авакова отримала дозвіл на торгівлю на цьому об'єкті. Тут будуть кіоски з попкорном, морозивом, цукровою ватою і напоями.

Розмір статутного капіталу ТОВ "Лісова галявина" – майже 2 млн грн.
Розмір статутного капіталу ТОВ "Лісова галявина" – майже 2 млн грн. Фото: "Страна"

У той же час сімейство Авакова згортає благодійну діяльність.

"Харківський міський благодійний фонд ім. Маріанни Авакової", який створювався на згадку про померлу сестру міністра, закінчив свою 20-річну діяльність. Функціонує досі "Фонд "Ренесанс", президентом якого є сам Арсен Аваков.

При цьому процвітає будівельний бізнес Авакових. Кілька їхніх фірм займаються повним циклом забудови: від видобування піску, гравію та глини, виробництва цементу до будівельних робіт, купівлі-продажу, а також управління об'єктами нерухомості та промоції ЖК на ринку.

Також є інформація, що сім'я Авакова причетна до створення кількох харківських теле- і радіокомпаній.

Більше 20 років Авакова займалися оптово-роздрібною торгівлею харчовими продуктами, а також займаються пасажирськими перевезеннями. Судячи з документів з відкритих джерел, ідеться про маршрутки міського й приміського сполучення.



Джерело Новин