Загрузка...
Загрузка...

ОСТАННЯ ПОЇЗДКА: ЮНАКИ В ЧЕРНІВЦЯХ РОЗІГНАЛИ МАШИНУ ДО 150 КМ/ГОД І РОЗБИЛИСЬ



Поїздка стала останньою для водія та одного з пасажирів.
передает:http://tsn.ua/

В аварії у Чернівцях загинули двоє підлітків і ще один потрапив до реанімації. Так закінчилися нічні катання містом, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

На одній із центральних вулиць водій розігнав авто до 150 км/год і не втримав керма. Машина вилетіла на зустрічну смугу, перескочила бордюр і врізалася в електроопору. 18-річний водій та 17-річний пасажир на передньому сидінні не мали жодних шансів вижити. З купи металу рятувальники вирізали їхні тіла понад годину.

Читайте також: На Буковині молодик у смертельній ДТП розбив щойно куплений новенький BMW

16-річного хлопця, що сидів позаду, забрали у реанімацію. У нього травми голови, струс мозку та численні забої. За словами медиків, загрози для життя немає. Зараз правоохоронці вивчають відео з камер спостереження, які зафіксували зіткнення з бетонною опорою. Чи був водій тверезий, експерти ще не з'ясували.

На початку місяця у Чернівцях компанія хлопців на "Мерседесі" вночі ганяла містом, допоки не влетіла на подвір'я пенсіонерів. ДТП сталася близько 2:00 ночі. В машині було четверо молодиків – усі мешканці села, що розташоване неподалік.