Загрузка...
Загрузка...

Жахливий обвал школи під Києвом: евакуювали понад 600 осіб, на місці працюють 90 рятувальників(ФОТО,ВІДЕО)


Глава ДСНС України Микола Чечоткін повідомив про масштаби НП, яка відбулася сьогодні близько 10-ї ранку в Василькові. "У триповерховій будівлі середньої школи №6 сталося руйнування фасадної стіни з 1-го по 3-й поверх (заввишки 9 метрів і завширшки 15 метрів), перекриттів, побутових приміщень і коридору. Проведено евакуацію 631 людини (589 учнів і 42 людини персоналу)", – повідомив він.

За попередніми даними, жертв і постраждалих немає. На місці обвалення проводяться аварійно-рятувальні та інші роботи. До них залучено 20 одиниць пожежно-рятувальної та інженерної техніки і близько 90 людей особового складу, а також три кінологічних розрахунки. Причина НП встановлюється.

Для нарощування сил приведені в готовність 100 людей особового складу та 15 одиниць аварійно-рятувальної техніки. Також створено штаб з ліквідації наслідків НП, в який увійшли представники ДСНС, Нацполіції, місцевих органів влади та комунальних служб.
Тим часом, батьки в соцмережах вже розповідають, що діти дуже сильно злякалися. Все сталося під час уроку – і це врятувало школярем життя. Адже зазвичай в коридорі бігає багато дітей.
http://kiev-ukr.segodnya.ua/