Загрузка...
Загрузка...

За Місяць До Серцевого Нападу – Ваш Організм Почне Вас Попереджати: Ось 6 Головних Симптомів!


За останні кілька років летальні випадки від серцевого нападу стали більш, ніж поширеним. І це не дивно, так як ми ведемо досить швидкий темп життя, харчуємося шкідливою їжею і маємо безліч шкідливих звичок. Ці симптоми можуть почати з’являтися за місяць до самого інсульту.
Повідомляє:http://intermarium.com.ua/

6 ознак ймовірного серцевого нападу:

 Задишка.Якщо легені не можуть отримати достатньо кисню, значить ваше серце також не отримає необхідну кількість крові. Це означає, що ці дві системи взаємопов’язані. У разі, якщо у вас виникли проблеми з дихальною системою негайно відвідайте лікаря, тому що це може вказувати на серцевий напад.

 Симптоми застуди і грипу.Деякі люди прямо перед серцевим нападом можуть відчувати ці два симптоми, тому вам необхідно звернутися негайно до лікаря, якщо ви підозрюєте, що це може бути симптомом серцевого нападу.

 Тиск в області грудей.Іноді люди ігнорують цю ознаку, бо вони думають, що це цілком нормально і що нічого особливого в цьому немає. Тиск в грудях є явною ознакою і найбільш очевидним з усіх, який може говорити про те, що серцевий напад може статися в найближчому майбутньому.

Слабкість.Слабкість так само є ознаками наближається серцевого нападу. Коли ваші артерії звужуються, вони не дозволяють крові правильно циркулювати, що означає, що м’язи не отримують необхідну їм кількість, і це може привести до інсульту. Так що будьте дуже обережні, якщо ви починаєте відчувати слабкість і зверніться до лікаря.

Холодний піт і запаморочення.Поганий кровообіг впливає на приплив крові до мозку, що має важливе значення для правильного функціонування мозку.

Хронічна втома.Якщо ви відчуваєте втому і сонливість навіть після сну або відпочинку протягом тривалого часу і це триває протягом декількох днів, то це може означати, що серце не отримує достатню кількість крові.

Кращий спосіб запобігання серцевого нападу – вміння розпізнавати ці 6 симптомів. Переконайтеся, що ви тримаєте здоров’я серцево-судинної системи в хорошій формі.