Загрузка...
Загрузка...

Тимошенко заявила: у занепаді України винен тільки Порошенко


Юлія Тимошенко заявила про те, що Президент України Петро Порошенко проявляє зацікавленість в нестабільності України, зокрема, у збройному конфлікті на сході нашої країни і в торговельних відносинах з агресором,

Тимошенко фактично визнала українську державу винною у «розвалі держави». Не агресивну війну Росії проти України, а демократичну українську владу, Президента, який був обраний українцями після анексії АРК і вторгнення Росії на Донбас, вважає політичний аналітик Павло Нусс.

«Тимошенко звинуватила Президента, якому вдалося реформувати армію, і в союзництві з нацією та волонтерами, західними партнерами і проукраїнським світовим бізнесом практично з нуля забезпечити ВСУ для відбиття агресії російських варварів. В той час, нагадаю, Тимошенко активно позувала перед камерами з бійцями терористичної групи «Оплот», і здійснювала різні імітації в політичних цілях», – прокоментував заяву Тимошенко Павло Нусс.

«Я вважаю, що на війні заробляють, війною прикривають розвал, який вони влаштували в Україні і корупцію, яку вони влаштували, у тому числі на війні», – заявила лідер «Батьківщини».

Іншими словами, Юлія Володимирівна частково визнає компонент російської пропаганди про те, що в Україні відбувся розвал, громадянський конфлікт, через незгоду південно-східних регіонів з політикою держави. Такі заяви лідера фракції українського парламенту більш ніж недоречні. Вони деструктивні, і мають ознаки антидержавницької політики. Це неприпустимо навіть для опозиційного політика, який використовує у своїй політичній боротьбі за владу сумнівні методи, вважає Павло Нусс.

«Я не буду подавати контраргументи на противагу тез Юлії Тимошенко, які мають виразно не українське походження, бо абсолютна більшість наших співгромадян мають доступ до якісної інформації про діяльність Тимошенко. 
Джерело Новин