Загрузка...
Загрузка...

“Скотиняка” відбилась від “стада”: Депутата-Ляшка упіймали на хабарі


“Скотиняка” відбилась від “стада”: Депутата Ляшка упіймали на хабарі (фото)

СБУ затримала депутата на трасі Київ-Харків поблизу готельно-розважального комплексу.

На Київщині співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили на хабарництві депутата однієї з міських рад. Про це повідомляє прес-центр СБУ

“Правоохоронці встановили, що секретар комісії з питань індивідуального будівництва та землекористування вимагав три тисячі доларів США від місцевої багатодітної родини. За ці гроші депутат обіцяв сприяння у виділенні земельної ділянки площею 0,6 га під забудову. Згідно із законодавством родина мала право отримати цю землю у власність безкоштовно”, – йдеться у повідомленні.
Співробітники спецслужби затримали секретаря комісії на трасі Київ-Харків поблизу готельно-розважального комплексу під час отримання всієї суми хабара. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook журналіст Володимир Горковенко, йдеться про депутата Бориспільської міськради від Радикальної партії Олега Ляшка Олега Романова. “В Бориспільській міськраді кіпіш. Обласна прокуратура разом з СБУ проводять обшуки.

На хабарі у $3000 піймали депутата міськради. Це ціна виділення 10 соток землі у місті. Хабарником виявився депутат міськради, радикал Олег Романов. Тепер Олег Ляшко має зробити гнівну заяву і відхреститися від цієї “скотиняки”, – написав він.
Джерело