Загрузка...
Загрузка...

Українську модель допитають у справі про вбивство Нємцова(ФОТО)


Суд у справі про вбивство російського опозиційного політика Бориса Нємцова викликав на допит свідка Анну Дурицьку, 

передает:http://korupciya.com/
Московський окружний військовий суд 8 листопада збирається допитати українську модель Анну Дурицьку в якості свідка у справі про вбивство опозиційного політика Бориса Нємцова.

"Просимо викликати її на вівторок, на восьме листопада", – сказала держобвинувач Марія Семененко після наради з колегами. Суд задовольнив прохання прокурорів.

У минулий вівторок стало відомо, що Дурицька поки не може бути допитана, так як у суду немає інформації, чи отримувала вона повідомлення про виклик до суду.



Дурицька перебувала разом з політиком на Великому Москворецькому мосту в момент, коли відбулося його вбивство.
На лаві підсудних у справі про вбивство Нємцова п'ять чоловік: Заур Дадаєв, брати Анзор і Шадід Губашеви, Темірлан Ескерханов і Хамзат Баха. Кримінальну справу розглядає саме військовий суд, оскільки на момент злочину Дадаєв служив у батальйоні "Північ" МВС Росії.

За версією слідства, приблизно в кінці вересня 2014 року фігуранти а також Беслан Шаванна за винагороду в сумі не менше 15 млн рублів погодилися на пропозицію Руслана Мухудінова та інших невстановлених осіб вбити Нємцова. Політик був застрелений 27 лютого 2015 року в безпосередній близькості від Кремля.