Загрузка...
Загрузка...

Срочно!!! Повідомлення від українського народу до Надії Савченко



Народ України – Надії Савченко: "Ти вбила нашу надію. Ти наша головна помилка. Але ми знайшли в собі сили це визнати і сказати тобі: ти - ніхто і ніщо для нашої улюбленої країни!"
передает:https://ukr.media/
 
Скандальна героїня-депутатка Надія Савченко, звільнення якої всі патріоти України чекали з таким нетерпінням, впала на саме дно і впевнено продовжує копати вглиб.

Сьогодні, з'їздивши в Москву на розгляд апеляції політв'язнів Миколи Карпюка та Станіслава Клиха у Верховному суді РФ, Савченко заявила, що "здивована" і "не розуміє", чому інші депутати бояться їздити в Росію.

Цікаво, що один з українських політв'язнів, Клих, назвав цю акцію з участю Наді самопіаром. Тобто, реальної допомоги, судячи з усього, нардеп своїм співвітчизникам не мала, зате вкотре засвітилася "в ящику", причому і на українському, і на російському ТБ.

"Хто вам сказав, що я є злочинцем в Росії? Якщо б я була поза законом, мене б не пустили. Насправді поїздка пройшла досить ввічливо з боку російської митниці і ФСБ", – сказала Савченко.

Молодець, Надійка, прогин зараховано! Тепер весь російський агітпроп буде кричати на всіх кутах про те, що у них в країні при самому ввічливому" президенті Путіну – суцільна демократія, не те, що на загниваючому Заході або бандерівсько-фашистської Україні. Якщо вже так спокійно можуть терпіти солдата ЗСУ, який воював на Донбасі, причому проти проросійських вояк і безпосередньо російських "відпускників".

"До мене ніхто не має жодних претензій, мене пропустили, поставили всі відповідні штампи. Не бачу ніяких перешкод і не розумію, чому народні депутати так бояться їздити", – ляпнула Савченко.

Надя, ми дивилися, як сміло ти виступаєш у російській в'язниці і щиро повірили в те, що ти герой. Та ще тоді, коли ми кричали "Свободу Савченко!", розумні люди нас попереджали, що ти – фейковая героїня. І якщо б ти не потрапила в полон, і російські спецслужби так не лоханулись з грубо сляпаною справою стосовно тебе, і тебе так потім не розпіарили на ТБ – сидіти б тобі у в'язниці української, за українськими законами! За те, що тоді, під Металістом, ти вчинила військовий злочин – порушила наказ, і твої дії стали причиною полону і смерті і бойових товаришів – справжніх українських патріотів.

Скажи, Надя, хто тебе напоумив, і навіщо ти агитируешь всіх їздити в "дружню" Росію до "ввічливим" ФСБшникам? Тобі мало декількох загиблих товаришів з "Айдара" у 2014 році під Луганськом? Ти хочеш, щоб зараз українці рвонули в РФ і стали фігурантами нових справ про чергових "українських ДРГ"?

Тобі мало Сенцова – режисера, якому "ввічливі" тупо пришили тероризм? Тобі мало того ж Клиха – викладача, який під час Першої чеченської далі свого вузу не їздив, а тут раптом виявився "бойовим товаришем" Дудаєва і Басаєва? Тобі мало Євгена Панова в Криму, з якого вибили потрібні свідчення? Ти забула нещодавно затриманого у Москві українського журналіста Романа Сущенко?

А нічого, що проросійські вояки, які курирують "ввічливими" ГРУшниками та ФСБшниками, незважаючи на підписані –надцяті домовленості, продовжують на Донбасі вбивати українських солдатів (твоїх товаришів між іншим!) і цивільне населення...

Давайте – їдьте в Москву, ласкаво просимо! На Луб'янці, Лефортово і т. п. місць ще багато...

Знаєш, Надя, ти не герой, а просто або слабоумная або підла приспособленка! Ти помилка, яку ми всі пройшли! Одне з двох – або ти несеш очевидну ахінею, тому що сіра речовина в твоїй черепній коробці не здатний логічно мислити, або... тобі просто дають завдання все це говорити. І те, що тебе так показово не чіпали в РФ – в цьому теж, погодься, щось є.

Рано чи пізно все це з'ясується. Стане ясно, дура ти або хитра провокаторка. Хоча... в будь-якому випадку дура, оскільки всі твої дії належного ефекту не мають, а лише налаштовують людей проти тебе. Тих, хто тобі довіряв і готовий був йти за тобою.

І краще тобі, Надя, по-хорошому в усьому зізнатися, на чий млин ллєш воду. Поки тебе не вивели на чисту воду як дрібну шахрайку. А разом з тобою – і твоїх партійних та ідеологічних кураторів.

Народ України