Загрузка...
Загрузка...

Розповніла Наташа Корольова вразила всіх фігурою в міні (ФОТО)


Наташа Корольова ніколи не відрізнялася худорлявою статурою. Втім, вона до неї ніколи і не прагнула, пишаючись своїми пишними формами. Однак, як помітили фанати, зараз виконавиця перебуває явно не в кращій формі. 

За час своєї відпустки в Італії співачка явно додала у вазі. І це не дивно, адже Наташа провела відпочинок в одній з гастрономічних «столиць» світу. До слова, шанувальники поспішили підтримати артистку і зізналися, що і самі дозволяють собі під час відпустки трохи розслабитися, 

Між іншим, поїздка в Італію є непростою спокусою для тих, хто любить смачно поїсти. А Корольова сама багато разів зізнавалася, що на відміну від свого чоловіка Сергія Глушка, який ретельно стежить за своїм раціоном, утриматися від різної смакоти просто не в змозі. Втім, після приїзду додому Наташу очікують інтенсивні тренування під керівництвом чоловіка, завдяки якому вона швидко приходить в норму після таких відпусток.

До речі, як виявилося, Корольова вже давно відмовилася від позасезонних фруктів і овочів. Співачка впевнена, що взимку більшість плодів в супермаркетах напхане шкідливими речовинами. Тому вона замінює натуральні продукти  штучними вітамінами, які допомагають їй не допускати авітамінозу.
Джерело Новин