Загрузка...
Загрузка...

У БІЛОРУСІ РОСІЯ ТРЕНУВАЛАСЬ ЗАВДАВАТИ АВІАУДАРИ ПО УКРАЇНІ - РОЗВІДКА



РФ продовжує підготовку до можливих широкомасштабних наступальних дій проти України.
передает:http://tsn.ua/

Росія відпрацювала умовне завдавання масованих авіаційних ударів з території Білорусі по українських стратегічних об'єктах.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький на брифінгу в Києві, передає "УНІАН".

"Керівництво РФ не відмовляється від своїх агресивних планів стосовно України і продовжує підготовку до можливих широкомасштабних наступальних дій проти нашої держави", - заявив він.

 Скібіцький повідомив, що 26 жовтня, використовуючи зобов'язання Республіки Білорусь як союзницької держави, російськими бойовими літаками в повітряному просторі Білорусі відпрацьовано умовне завдавання масованих авіаційних ударів по стратегічних об'єктах на території України.

Нагадаємо, у Росії раптово підняли за тривогою ракетну бригаду з "Іскандерами". Зокрема, дивізіони здійснили марш на Тоцький полігон і розпочали виконання нормативів щодо обладнання стартових позицій, перевантаження ракет, прийому- передачі даних, а також відпрацювання протидії диверсійно-розвідувальним групам умовного противника.

Нещодавно Росія перевіряла готовність ядерних сил до масштабної війни. Головне управління розвідки Міноборони України зафіксувало активізацію заходів оперативної та бойової підготовки Стратегічних ядерних сил Росії.