Загрузка...
Загрузка...

В Україні чоловік кинув гранату в натовп людей: наслідки жахливі


Співробітники правоохоронних органів затримали молодика, який разом зі своїми друзями влаштував "розборки" біля місцевого клубу. 

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

У повідомленні говориться, що до місцевого клубу близько 4 ранку приїхала група молодих людей, які намагалися затіяти бійку.

У ході словесної перепалки вони витягли ножі, один з них дістав гранату і кинув її у натовп людей.

“Правоохоронці встановили, що під час інциденту травмовано чотири людини, один з яких (житель Києва) доставлений до Бобровицької центральної районної лікарні з колото-різаними ранами тіла. За словами потерпілого, тілесні ушкодження він отримав у клубу під час бійки. Невідомий зловмисник напав на нього ззаду. Після цього на порозі сільського клубу, де як раз стояли відвідувачі, прогримів вибух. Осколкові поранення отримали три людини, які доставлені до Бобровицької районної лікарні. Їх життю нічого не загрожує. Вибух також пошкодив припаркований неподалік автомобіль", – повідомляє відомство.
На місці події вибухотехніки зібрали і направили на експертизу осколки гранати (попередньо РГД-5), важіль спускової скоби і ніж.

У той же день поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство.Це виявився житель Бобровиці. Згідно статті 208 Кримінально-процесуального кодексу він поміщений в ізолятор тимчасового утримання.

Джерело Новин