Загрузка...
Загрузка...

П’яний помічник депутата познущався над жінкою прямо в будівлі парламенту


П'яний помічник депутата зґвалтував жінку в британському парламенті

передает:http://korupciya.com/
Чоловік вже потрапляв в поле зору поліції: його підозрювали в доведенні людини до самогубства

Лондонська поліція затримала 23-річного помічника і прес-секретаря депутата від Консервативної партії Крейга Маккінлея. Сем Армстронг підозрюється в скоєнні зґвалтування в будівлі британського парламенту.

Як повідомляє британська преса, молодий чоловік був вчинив злочин в ніч на п'ятницю. Незадовго до цього він гуляв разом з друзями в барі на набережній поруч з Палатою Лордів.

Потім він попрямував до офісу разом з жінкою, яка перебувала в їх компанії. Правоохоронці прибули в Вестмінстерський палац близько години ночі, коли жертва забила тривогу.

У звіті поліції говориться про те, що кілька помічників і радників торі, а також їх супутниці пили в парламенті всю ніч, при цьому деякі з них на той момент були п'яні.

Журналісти називають Армстронга типовим мажором, який, до того ж, вже потрапляв в поле зору правоохоронних органів. У минулому році в окрузі Татлер, де був обраний Маккінлі, через постійні приниження наклав на себе руки активіст Консервативної партії Елліот Джонсон.

Армстронг входив в число підозрюваних, яких вважали винними в доведенні людини до суїциду.

Також молода людина ніби-то шантажував члена кабінету міністрів, ім'я якого не називається. Армстронг погрожував розголосити його роман на стороні.

Сам підозрюваний всі звинувачення на свою адресу спростовує. Проте йому заборонено входити в парламент до січня наступного року, коли має відбутися судове засідання по справі про шантаж.