Загрузка...
Загрузка...

Ексклюзив: Олександр Пономарьов показав фото зі своєю фавориткою (ФОТО)


Олександр Пономарьов народився 9 серпня 1973 р. в місті Хмельницькому. У дитинстві Сашко хворів на малокрів'я, а вилікувавшись він дуже змінився: постійно бився з хлопцями, входив у хуліганські компанії. З шести років починає професійно займатися боксом, 

Талант до співу в Сашка проявлявся ще змалку, однак грошей на музичну школу в сім'ї не було, тому часто доводилось співати у дворі під супровід гітари (у дванадцять років пісню "Святая Анна" Сашко співав під вікнами дівчинки-однокласниці, яка йому сподобалася). І лише наприкінці восьмого класу в Сашка з'явилося власне фортепіано. Серйозна трамва під час боксерського поєдинку призвела до відмови від боксу. Закінчивши на той час вісім класів, у 1988 р.

Сашко вступає до Хмельницького музичного училища, заспівавши на всупному іспиті пісню "Ніч така місячна". Олександр Пономарьов успішно закінчує училище у 1992 р., набувши професію диригента-хормейстера.

Вже 1993 р. Олександр стає студентом вокального факультету Львівської консерваторії. В цьому ж році в Донецьку він вперше виходить на професійну сцену, взявши участь у Всеукраїнському фестивалі "Червона рута". І зразу ж перша перемога – Пономарьов виборює перше місце в номінації "популярна музика". В 1994 р. Олександр Пономарьов бере участь у міжнародному фестивалі-конкурсі "Слов'янський базар" у Вітебську.

Після першого туру навіть не виникало сумнівів щодо перемоги Пономарьова, а деякі члени журі вже встигли привітати його з Гран-прі… Однак Олександр не зміг повністю показати весь діапазон свого вокального таланту і зайняв лише друге місце. У 1995 р. Олександр Пономарьов стає володарем Гран-прі Міжнародного конкурсу молодих естрадних виконавців імені Володимира Івасюка в Чернівцях. Популярність Пономарьова зростає, що, в свою чергу, спричинює переїзд у Київ та перевід до столичної Національної музичної академії.

У 1996 р. на престижному Міжнародному конкурсі молодих виконавців "Ялта-96" Олександр стає володарем Гран-прі. Цього року виходить у світ перший альбом Олександра Пономарьова "З ранку до ночі". У 1997 р. на Міжнародному фестивалі "Таврійські ігри" Пономарьов отримує нагороду Всеукраїнської премії в галузі музики та масових видовищ "Золота Жар-птиця" у номінації "Співак року".

Цього ж року в межах загальнонаціональної програми "Людина року" Олександра Пономарьова називають "Зіркою естради року". Виходить у світ другий альбом Пономарьова "Перша і остання любов". 21 грудня 1997 р. в київському палаці "Україна" при повному аншлазі проходить сольний концерт Олександра Пономарьова – "Перша і остання любов". У 1998 р.

Олександру Пономарьову присвоєно звання Заслуженого артиста України (на той час співак став наймолодшим Заслуженим артистом). В лютому-березні 1998 р. проходить перший в історії незалежної України "живий" всеукраїнський гастрольний тур Олександра Пономарьова по 25-ти містах України. 26 травня 1998 р.

Олександр створює продюсерський центр "З ранку до ночі". 16 грудня 1998 р. в палаці "Україна" на церемонії нагородження Всеукраїнською премією в галузі музики та масових видовищ Олександру Пономарьову третій раз поспіль вручають перо "Золотої Жар-птиці" в номінації "Співак року". У 1999 р. Макс Паперник знімає відеокліп на пісню Олександра Пономарьова "Ніжними вустами", в листопаді цього року на екрани виходить кліп Олександра "Ти моя".

У грудні 1999 р. Олександр Пономарьов отримує чергову премію "Золота Жар-птиця": на думку музичних експертів, саме він є найкращим співаком країни 1999 р. 20 лютого 2000 р. тиражом у 125000 екземплярів виходить у світ третій альбом Олександра Пономарьова "Вона".

4 лютого 2001 р. відбулася прем'єра нового відео Олександра Пономарьова на пісню "Він чекає на неї" (автор музики та слів – Святослав Вакарчук). 18 травня 2001 р. виходить четвертий альбом Олександра Пономарьова "Він". Липень 2001 р. – Олександр Пономарьов знову стає "кращим співаком України" (він єдиний український артист, який п'ять разів поспіль здобував премію "Золота Жар-птиця").

Наприкінці 2001 р. проходять дві прем'єри відеокліпів на пісні "Крила" та "Вогонь". На "Таврійських іграх-2002" Олександр Пономарьов знову здобуває премію "Золота Жар-птиця". 3 листопада 2002 р. проходить прем'єра кліпу на пісню "Човен", знятого у Венеції.

У травні 2003 р. Олександр Пономарьов з піснею "Hasta la Vista" (музика – Цвійка Пік, слова Міріть Шем-Ур, постановка пісні – Анатолій Залевський та театр "Різ ома") посів 14 місце на 48-му пісенному конкурсі "Євробачення" в Ризі (в якому вперше взяла участь Україна). В червні 2003 р. відбувається дебют Олександра в кіно (у чотирьохсерійному фільмі "Особисте життя" Олександр Пономарьов грає роль співака Влада Хмельницького).

2006 р. виходить у світ п'ятий альбом Олександра "Я люблю тільки тебе". 18 серпня 2006 р. Президент України Віктор Ющенко присвоює Олександрові Пономарьову звання народного артиста України. 26 серпня 2006 р. Олександр Пономарьов одружується зі студенткою п'ятого курсу Київського національного університету імені Шевченка Вікторією Мартинюк.

А вже 15 лютого 2007 р. о 06.18 Олександр Пономарьов вдруге стає батьком: в одному з приватних родильних будинків столиці дружина Вікторія народила хлопчика Олександра вагою 2,920 кг. та зростом у 51 см. (Олександр Пономарьов був присутнім під час пологів). Від першого шлюбу з Оленою Мозговою у Олександра Пономарьова є донька Женя. 
Джерело Новин