Загрузка...
Загрузка...

Хто насправді винен у смерті Скрябіна? в мережу потрапили шокуючі деталі

Після загибелі Кузьми, такий собі Дмитро Ященко заявив, що він був свідком цієї аварії. Виявляється, крім позашляховика Скрябіна і молоковоза, там ще фігурувала чорна Хонда, яка обганяючи з правого боку, притиснула до центру дороги автомобіль Скрябіна, і в цей момент, молоковоз який стояв на узбіччі, попрямував на автомобіль Кузьми. – повідомляє Корупція.Інфо


Внаслідок чого і сталася ця божевільна аварія, яка забрала життя справжнього патріота України.

 Всі ми знаємо, що Скрябін останнім часом свого життя дуже радикально висловлювався щодо влади, зокрема президента і прем’єр міністра. Він писав пісні, які реально показували всю сутність влади.

 А в одному з останніх його відео, він різко з матами відгукується про депутатів Верховної Ради, називаючи їх козлами і бажаючи їм смерті. При цьому він підтримував новий протест проти Порошенка, Яценюка і Турчинова, і заявляв про те, що він буде брати в цьому безпосередню участь. Отже цей протест міг бути майданом-3, тому що за Скрябіним пішов би весь народ, і пішов би до кінця.

 Всі ці факти вказують лише на єдиний висновок, Скрябіна прибрали спеціально, це була добре продумана спецоперація, яку провели спецслужби України за наказом уряду, якому не потрібен третій майдан.