Загрузка...
Загрузка...

ОБЕРЕЖНО, НЕ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ІЗ СЛАБКОЮ ПСИХІКОЮ! НКВД, Львів 1941 Рік



Из промежуточного отчета начальника тюремного отделения УНКВД Львовской области Лермана известно, что по состоянию на 24 июня в тюрьмах Львова и Золочева было расстреляно 2072 человек.
передает:http://ukrnato.info/

Иосиф Рафаилович Старший лейтенант государственной Родился в еврейской семье арендатора земли. В ВКП(б) с января 1928 (член ВЛКСМ с 1920 по 1921 и с 1923 по 1928). Образование получил в еврейской школе, также обучался на дому. не делали ни поляки в 1939-м, ни нацисты в 1944-м. Советская милиция расстреливала массово — из автоматов, через окошки для передачи пищи. Или бросала в камеры гранаты. Некоторые из этих камер пришлось замуровать — и эксгумацию провели уже зимой.
О злодеяниях в начале становления Советской власти в СССР говорилось много. Повотряться нет необходимости. Но вот о тех, кто поимённо причастен к этим злодеяниям, говорить надо. Надо потому, что их духовные наследники всё ещё у власти, всё ещё творят своё зло над нашими народами давайте проведем аналогию с фашистскими преступниками – гестаповцами, эсэсовцами, охранниками концлагерей. Они ведь тоже были всего лишь винтиками преступного режима. Но их ловили по всему миру и уничтожали. У чекистов был выбор, но они выслуживались, идя по трупам как по шпалам, пока сами не попали под поезд, мчащийся к светлому будущему. И вон наконец у нас официально осужден коммунизм. И что?

Як розпинали людей, різали животи, як розпинали священників, як гвалтували жінок

Спочатку в’язнів розстрілювали у звичний для практики НКВД спосіб: індивідуальні у спецкамерах пострілом у потилицю. Коли наближався фронт, а плани не було виконано — розстрілювали масово: зганяли в’язнів до камер підвалів та через дверцята для передачі їжі стріляли з автоматичної зброї. А в останні дні перебування НКВД у тюрмах кидали до камер гранати, або відкривали двері камер, в’язні виходили в коридор, гадаючи, що їх звільняють, та в цей момент їх розстрілювали з автоматичної зброї.

Трупи вивозили вантажівками та ховали у спец місцях, котрі сьогодні поступово відкриваються археологами. Проте в останні дні перебування у містах співробітники НКВД, поспішаючи, ховали знищених у подвір’ях та підвалах тюрем. У зовнішньому дворі тюрми на Лонцького було поховано близько 700 осіб. Трупи були залиті гашеним вапном (щоб пришвидчити процес розкладання) та на частині могил посаджено молоді дерева.За приблизними підрахунками істориків кількість депортованих із західних земель України протягом 1939–1941 рр. досягає 700 тис. осіб. Протягом 1939–1941 рр. на Західній Україні було заарештовано близько 60 тис. осіб, 50 тис. з яких розстріляли. За перші два тижні від початку німецько-радянської війни 22 червня 1941 р. у тюрмах Західної України більшовики розстріляли понад 24 тис. в’язнів

За перші два тижні від початку німецько-радянської війни 22 червня 1941 р. у тюрмах Західної України більшовики розстріляли понад 24 тис. в’язнів . У самому Львові було три в’язниці: № 1 — на Лонцького, № 2 — Замарстинівська та № 4 — Бриґідки. Тюрма № 3 перебувала у замку м. Золочева, що близько сімдесяти кілометрів від Львова — сюди відправляли в’язнів, коли львівські тюрми були переповнені.