Загрузка...
Загрузка...

В Україні вирує стихія: 275 населених пунктів залишилися без світла



У Хмельницькій області знеструмлені 114 населених пунктів
передает:http://ukr.segodnya.ua/

 В Україні через негоду знеструмлено 275 населених пунктів в шести областях. Про це повідомляє прес-служба Державної служби надзвичайних ситуацій.

"В ніч з 12 на 13 жовтня в результаті несприятливих погодних умов (сніг, мокрий сніг, пориви вітру, дощ) через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 275 населених пунктів у шести областях", – йдеться в повідомленні.

Зокрема, у Хмельницькій області знеструмлено 114 населених пунктів, у Тернопільській – 83, в Івано-Франківській – 37, у Житомирській – 16, у Вінницькій – 15 і в Волинській області – 10.

У ГосЧС відзначили, що до відновлення енергопостачання залучені бригади обленерго.

Нагадаємо, що 13 листопада в Київській, Житомирській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій областях очікуються сильні снігопади і хуртовини, снігові замети, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. По всій території України буде фіксуватися посилення швидкості вітру до 15-20 м/с, на півдні та заході місцями 25 м/с. Погодні умови стабілізуються вдень 14 листопада.