Загрузка...
Загрузка...

Термінова новина: українського чиновника підірвали гранатою



Замах був ще в серпні,але інформація в мережу потрапила лиш зараз. Підривником виявився пенсіонер.
передает:http://korupciya.com/

У місті Снятин, Івано-Франківської області, пенсіонер намагався підірвати чиновника місцевої районой адміністрації. Особистість 66-річного чоловіка встановили через чотири місяці після замаху. Тоді 58-річний чиновник отримав сильні поранення від вибуху «розтяжки» у власному дворі. Про це повідомила прес-служба Нацполіції, 23 листопада.

Від смерті чиновника врятував лише бойовий досвід в Афганістані. Почувши клацання чеки гранати, він різко стрибнув убік. більшість осколків пролетів повз нього.

— До вчинення зазначеного правопорушення причетний уродженець і житель Снятина 1950 р., який перебував у тривалих неприязних стосунках з потерпілим. Маючи намір умисно позбавити його життя, зловмисник підійшов до будинку потерпілого і на хвіртці встановив вибуховий пристрій. Згідно з висновком експертизи, це була ручна наступальна граната РГД-5, споряджена уніфікованим запалом дистанційного дії. В результаті спрацювання вибухівки господар отримав тілесні ушкодження у вигляді вибухової травми, множинних осколкових поранень голови, грудної клітки… — сказано в повідомленні поліції.

Пенсіонера-підривника затримали. тепер йому загрожує тюремне ув'язнення на термін до 15 років або довічне.