Загрузка...
Загрузка...

Країна в траурі: з вікна викинувся відомий актор в день прем’єри, фанати оплакують зірку (ФОТО)


Слідчі почали перевірку самогубства актора і призначили судово-медичну експертизу. За даними джерела у правоохоронних органах, актор наклав на себе руки приблизно о 05:30 на вулиці Перерва, 59, де жив. Перед цим бачили актора, як він заходив додому зі спиртним, а вранці він викинувся з вікна.

Родичі актора розповіли що 38-річний Морозов подав на розлучення зі своєю дружиною і важко переносив цю подію. У нього почалася депресія, з якою він не міг впоратися.

Передает:
У Російському академічному молодіжному театрі, в якому грав Морозов, розповіли, що актор багато працював, а в останній день репетирував допізна і пішов тільки о 19:00.

«Я бачила його вчора на репетиції, все було в порядку. Він був дуже зайнятий у театрі, ніяких видимих причин не було. У театрі знали про його розлучення з дружиною, але зовнішніх ознак переживань він не показував. Навпаки –випустив прем’єрний спектакль. Багато було головних серйозних ролей, усе було добре. Дружина його працює в театрі, у них є спільна дитина. Вони грали навіть в одних виставах. Але не можу сказати, що між ними було помічено якесь напруження. Дитина в них маленька», – розповіла директор РАМТу Софія Апфельбаум.

Степан Морозов народився 11 квітня 1977 року в Челябінську. 1998 року він закінчив Челябінську державну академію культури і мистецтв та до 2001 року працював у Челябінському театрі драми. З 2001 року він працював у Російському академічному молодіжному театрі. У театрі він грав у спектаклях «Ераст Фандорін», «Вишневий сад», «Інь і Ян. Біла версія» і «Інь і Ян. Чорна версія» режисера Олексія Бородіна, у «Романі з кокаїном» Олега Рибкіна та інших роботах. Актор знімався в серіалах «Каменська 2», «Дорога Маша Березіна», «Іван Грозний», «Достоєвський», у фільмі «Піп».