Загрузка...
Загрузка...

Скромні українські судді: ось як нині живуть молоденькі судді – а люди на буханку хліба не мають



На сайті Національного Агентства з питань запобігання корупції з’явилася декларація скандальної судді Івано-Франківського міського суду Людмили Мелещенко.
передает:http://korupciya.com/

Виявляється вона задекларувала суддя лише зарплату, пенсію та кошти на банківських рахунках.

Згідно з декларацією у судді-переселенки немає ні житла, ні автомобіля. Цікаво, що торік у власності Людмили Мелещенко був будинок площею 30,1 кв.м.

Нагадаємо, Людмила Мелещенко працює на посаді судді Івано-Франківського міського суду з 2014 року. До цього 13 березня 2012 року Вищою радою юстиції була призначена на посаду судді Єнакіївського міського суду Донецької області, пише Фіртка.

Франківцям вона запам’яталася рішенням, яке винесла у резонансній справі щодо будівництва біля міського озера, за позовом екс-підприємця Ріафета Гасимова до міського голови Віктора Анушкевичуса. Тоді суд задовольнив позов Р.Гасимова в повному обсязі й зобов’язав В. Анушкевичуса продовжити договір оренди земельної ділянки площею 1,88 га біля міського озера терміном на 3 роки. Своє рішення суддя не аргументувала, зачитавши лише ухвалу.

 Зокрема, Людмила Мелещенко працюючи в Територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Донецькій області отримала 37428 гривень зарплати, а на посаді судді в Івано-Франківській області – 137384 гривень. Від департаменту соціальної політики в Івано-Франківській області отримала 8287 гривень матеріальної допомоги. Ще 12887 гривень пенсія – від Управління Пенсійного фонду України в Дзержинському районі м. Харкова та Управління Пенсійного фонду України в м. Івано-Франківську Івано-Франківської області.
На банківському рахунку тримає 36023 гривень та 2266 доларів.