Загрузка...
Загрузка...

Таємна зустріч Путіна з Януковичем з приводу Манафорта



Путін провів таємну зустріч з Януковичем, – західні ЗМІ
передает:http://zik.ua/

Президент РФ Володимир Путін таємно зустрічався біля Волгограду з екс-президентом України Віктором Януковичем для обговорення доказів отримання Полом Манафортом платежів від Партії регіонів.

Про це повідомляє американське видання Newsweek з посиланням на інформацію, отриману з Росії Західною розвідкою.

Як йдеться в матеріалі, після публікації інформації про отримання тодішнім керівником виборчої кампанії Дональда Трампа Полом Манафортом 12,7 мільйонів доларів від Партії регіонів Путін таємно зустрівся з Януковичем біля Волгограду.

«Янукович запевнив Путіна, що не було ніяких документальних слідів, які показують виплати Манафорту, хоча Путін сказав своєму оточенню, що він не вірить українському президенту», – пише видання.

Як повідомлялося, 31 травня народний депутат Сергій Лещенко оприлюднив дані, що свідчать про виділення Партією регіонів великих сум на діяльність партії «Наша Україна» і Комуністичної партії, а також для роботи Центральної виборчої комісії в 2012 році.

У документах також був американський лобіст і політтехнолог Пол Манафорт, який був вимушений піти з передвиборчого штабу кандидата в президенти США Дональда Трампа через скандал з «чорною бухгалтерією».

НАБУ підтвердила перебування імені Манафорта серед списків «чорної бухгалтерії» ПР, згідно з якими він отримав 12,7 млн доларів. Наразі за цією справою ведеться розслідування.

Детально про Манафорта і «чорну бухгалтерію читайте в матеріалі УП: «Рукописи не горять. Пол Манафорт в тіньовий бухгалтерії партії Януковича».

«Українська правда» писала про співпрацю Манафорта з ПР ще у 2007 році.

Сам Манафорт заперечує отримання цих виплат.