Загрузка...
Загрузка...

Терміново! Стало відомо, хто замінить посаду Саакашвілі



Серед тих, хто може бути призначений на посаду глави Одеської обласної державної адміністрації, називають прізвище нардепа, першого заступника глави фракції БПП Ігоря Коненка.
передает:http://korupciya.com/

Про це УНН повідомив співрозмовник близький до Адміністрації Президента.

За словами джерела, Ігор Коненко є одним з головних претендентів на призначення. Іншим кандидатом є Віталій Ковальчук, який наразі має посаду першого заступника глави Адміністрації. Співрозмовник видання зауважив, що Президентові України потрібен на посаді губернатора такого важливого регіону близька до нього людина.

Віталій Ковальчук, окрім того, що є першим заступником глави АП, також є представником Президента України у Кабінеті Міністрів України. До призначення в Адміністрацію Президента двічі обирався до Верховної Ради. Займав посаду заступника голови депутатської фракції партії «Блок Петра Порошенка».

Ігоря Кононенка ЗМІ часто називають «сірим кардиналом». Він знайомий з Петром Порошенко з 1984 року. Вони разом будували бізнес. Нардеп  до цього був депутатом Київради. І.Кононенко вважається одним з найбагатших нардепів, зокрема в е-декларації за 2015 рік він вказав 14 млн грн дивідендів. Також у декларації вказані більше десятка підприємств кінцевим бенефіціаром яких є нардеп.