Загрузка...
Загрузка...

“Дядя все порішає”: неадекватний “мажор” б’є АТОвців, порушує правила дорожнього руху та прикривається дядьком-чиновником


Сьогодні по справах, в яких фігурує племінник голови Монастирищенської районної ради, на слідчі органи поліції та місцевий підрозділ Монастирищенської прокуратури чиниться шалений тиск з боку обласної та Уманської місцевої прокуратури.

Хто такий Олексій Шпота? Він мажор. Бо в нього дуже висока "криша", що дозволяє йому безкарно бити учасників АТО, ганяти напідпитку вулицями міста і ображати містян, 

Передает:http://korupciya.com/
Бо його дядько – голова Монастирищенської районної ради, що на Черкащині. І дядя "порішає" все, бо він це вміє.

Історія почалася з того, що вулицями провінційного містечка з самого ранку на шаленій швидкості ганяло авто з іноземними номерами, розлякуючи перехожих і повністю ігноруючи правила дорожнього руху.

Накатавшись вдосталь, водій знайшов досить неординарний спосіб паркування, а саме на доріжці, по якій ходять люди! І це в самому центрі міста.

Він повністю перегородив прохід, ігноруючи високий бордюр, який відділяє узбіччя від проїжджої частини. Це змусило пішоходів та мам з колясками обходити авто по дорозі.

Після вдалого, на його думку, паркування, молодик демонстративно покинув авто та пішов у магазин. Обурені нахабною поведінкою, перехожі почали робити йому зауваження, на що отримували відповіді, наповнені нецензурною лайкою і погрозами.

Та ситуація не змінювалась. Після того, як хлопець почав погрожувати перехожим, хтось небайдужий викликав поліцію. Та навіть прибуття співробітників поліції не зупинило дебошира, він ніби цього й чекав.

Погрози та лайка посилились.

«Ви знаєте з ким зв’язуєтесь, – кричав він, – якщо ви мене зачепите, то завтра залишитесь без роботи! Мій дядя вам це влаштує!».

Нарешті оцінивши факт загрози, поліцейські прийняли рішення перевірити хлопця на вміст в його крові алкоголю. Догадки підтвердилися в ЦРЛ, перед подвигами юнак досить добряче прийняв оковитої.

Цей випадок зацікавив журналістів. Ми вирішили дізнатися, хто являється тим впливовим «дядьком»?

Після перевірки вияснилось, що справді, Олексій Шпота є племінником голови Монастирищенської районної ради Миколи Олексійовича Орендарчука.

Нагадаємо, раніше розповідали про мафію Орендарчуків – як одна сім'я окупувала всі владні посади у містечку.

Спікер місцевого парламенту, також нещодавно був визнаний винним в корупційних діях, перебуваючи на державній посаді, але серйозного покарання не поніс.

Мабуть, приклад дядька зірвав дах у племінника, який вирішив, що все буде сходити з рук. В результаті розслідування вдалось встановити, що це не перший зухвалий вчинок молодика.

Попередньою "заслугою" цієї персони було побиття бійця АТО, який захищав нас з вами від ворогів під час служби на передовій. Та після повернення з війни, боєць отримав биткою по голові від мажора, який відчуває безкарність, опираючись на підтримку впливового дядька. По цій справі ведеться слідство.

Наприкінці хочемо повідомити інформацію, яка нам стала відомою з власних джерел.

Сьогодні по обох справах, в яких фігурує племінник голови Монастирищенської районної ради, на слідчі органи поліції та місцевий підрозділ Монастирищенської прокуратури чиниться шалений тиск з боку обласної та Уманської місцевої прокуратури.

Все-таки мало що змінилося після Революції гідності… Зв’язки чиновників продовжують брати гору.