Загрузка...
Загрузка...

Від нього цього ніхто не очікував: Яценюк пригрозив Порошенко “протитанковою ракетою”



Екс-прем'єр Арсеній Яценюк видав несподіваний пасаж про президента України Петра Порошенка.
передает:http://korupciya.com/

Про це йдеться в блозі журналістки Лоуренс Норман на The Wall Street Journal, передає прес-служба "Народного фронту" партії Яценюка.

Як повідомляє Корупція. Інфо, "Пан Яценюк і пан Порошенко є сильними суперниками, або, за словами колишнього прем'єр-міністра, – " дуже, дуже заклятими друзями", – наголошується в блозі.

"Подивіться, він (Порошенко. – ред.) розумна людина. Іноді… він веде себе як танк, просто рухаючись вперед. Але треба завжди мати на увазі, що існують протитанкові ракети", – цитуються далі слова екс-прем'єра.

Журналістка нагадує, що непрості стосунки між Порошенком і Яценюком почалися в 2014 році, коли президентський блок не зміг створити парламентську більшість. Після цього у людей відразу з'явилися асоціації з періодом після Помаранчевої революції, яка відбулася 10 років тому.

Також Яценюк розповів журналістці про своє прем'єрство. За його словами, воно було "надзвичайно складним співіснуванням". Хоча, зазначив екс-прем'єр, період його перебування на посаді глави уряду був більш продуктивним, ніж співпраця колишнього президента Віктора Ющенка і лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко. Той час, за словами Яценюка, підірвало репутацію України.

"Я не міг дозволити цьому повторитися", – запевнив він.

"Тому що, знаєте, після цього немає переможців. Єдиним переможцем став Янукович і … Росія", – підкреслив Яценюк.