Загрузка...
Загрузка...

Увага! Така погода чекає нас наступного тижня. Буде по-справжньому холодно та зимово



У понеділок, 28 листопада, у західних, північних і Вінницькій області очікують невеликий мокрий сніг, на решті територій вночі – помірний, вдень невеликий дощ та мокрий сніг.
передает:http://korupciya.com/

Як повідомляє Укргідрометцентр, у південних областях у понеділок вдень без опадів, на дорогах північних та західних областей місцями ожеледиця, розповідає Корупція. Інфо

Вітер переважно західний, 7-12 м/с, у південній та східній частині місцями пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла, у південних, східних і Дніпропетровській області 1-6° тепла.

У Києві – невеликий мокрий сніг; на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/с; температура упродовж доби близько 0°.

29 листопада у західних, північних, більшості центральних областей України очікується невеликий сніг, вдень на заході помірний сніг, на півдні та сході – без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця.

Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с, у західних областях місцями пориви 15-20 м/с. Зниження температури в західних, північних, центральних та Харківській областях вночі до 3-8° морозу, вдень до 0-5° морозу; у південних, Донецькій та Луганській областях вночі 0-5° морозу, вдень від 3° тепла до 2° морозу.

У Києві у вівторок очікується невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Вночі зниження температури до 4-6 морозу, вдень 0-2° морозу.