Загрузка...
Загрузка...

На дорогу краще не виходити: на Україну насувається потужний снігопад



На дорогу краще не виходити: на Україну насувається потужний снігопадНа дорогу краще не виходити: на Україну насувається потужний снігопадНа дорогу краще не виходити: на Україну насувається потужний снігопадНа дорогу краще не виходити: на Україну насувається потужний снігопадНа дорогу краще не виходити: на Україну насувається потужний снігопадНа дорогу краще не виходити: на Україну насувається потужний снігопад
передает:http://korupciya.com/

Від самого ранку в Києві мете. Зараз опади припинилися, але синоптики попереджають – це тимчасово. Столицю чекає дуже сильний снігопад.

Комунальники традиційно відзвітували про успіхи і порадили київським водіям бути обережними на дорогах.

"З огляду на прогноз погоди і очікуване посилення снігопаду, "Київавтодор" настійно просить водіїв не залишати особисті авто на узбіччях доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки", – наголошується у повідомленні підприємства.

З 11 ранку комунальники старанно чистять вулиці від снігу. За їх словами, у цій нелегкій праці їм допомагають 259 одиниць снігоприбиральної техніки. Серед неї – 86 снігоочисних машин, 100 солерозкидувачів, 51 трактор зі спеціальним обладнанням.

Завтра у Києві вдень очікується невеликий сніг, на дорогах буде ожеледиця. Вітер північно-західний із переходом у південно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі впаде до -8°, вдень буде трохи тепліше – від -2° до -4°.