Загрузка...
Загрузка...

Терміново: трагічно помер коханий відомої артистки, залишивши сиротами трьох дітей (ФОТО)



Артистка почала боротьбу за життя коханого. “Я підняла всі свої зв’язки, – зізналася Олена. – Ігорю дали палату, спеціальний матрац, який забезпечував циркуляцію крові. Він відкривав очі, почав ворушити руками. Ми не розуміли, чує він нас чи ні, але я постійно з ним розмовляла. Розповідала, що його чекають дочка, сини. Ця боротьба за життя тривала кілька місяців, але ми програли”, передає Корупція.Стар
передает:http://star.korupciya.com/

Чоловік допоміг купити Олені квартиру в Москві.

Актриса Олена Воробей стала героїнею передачі “Секрет на мільйон”. Актриса зізналася, що в цьому році пережила трагедію – не стало її коханого чоловіка Ігоря, батька 13-річної дочки Соні. Бізнесмен офіційно був одружений з іншою, але Воробей все-таки зважилася народити від нього. Вони підтримували стосунки, навіть коли після розлучення з першою дружиною Ігор не зробив Олені пропозицію. Він не платив аліментів на утримання дочки, але Воробей з вдячністю згадує, що Ігор допоміг купити їй і дочці квартиру в Москві.

Ігор отримав важку травму – він поліз чистити ливневку, не втримався, схопився руками за черепицю, яка не була закріплена, і звалився на асфальт. “Мені подзвонили з Пітера і повідомили, що батько моєї доньки в комі. Перелом основи черепа”, – розповіла Воробей.

Претендувати на спадок загиблого коханого чоловіка артистка не стала.