Загрузка...
Загрузка...

Так тікав, що забув велосипеди. Куди пропав Саакашвілі?



Екс-губернатор Одеської області виїхав з переданого йому для проживання Дому прийомів.
передает:http://korupciya.com/

"Так поспішав, що навіть не встиг і зібратися. Ех, на чому ж він тепер буде їздити? Он і транспорт його у нас залишився", – розповіла покоївка.

На одному з велосипедів Саакашвілі частенько бачили на Трасі здоров'я. Тепер сталевий кінь підпирає стіну. Інший, складаний, велосипед марки Brompton – найпопулярніший на ринку. Це вид легких великів, які збирають вручну. Їх ціна не перевищує 12-15 тисяч гривень.

Мабуть, так поспішав екс-губернатор, що залишив і дрібнички, і сувеніри, і навіть ікони. Чи повернеться – невідомо.




З житлом у Одесі у Саакашвілі завжди були проблемні стосунки: коли президент представляв Міхеїла Ніколозовича одеситам, губернатор поскаржився – йому і зупинитися в Одесі ніде.

Незабаром Саакашвілі надали квартиру в Санаторному провулку. Як і належить чиновнику, особняк стояв на березі моря і потопав у зелені.

Здавалося б, удача повернулася обличчям: користуйся – не хочу. Але ж ні. Дуже скоро з'ясовується, що за тиждень до того, як туди поселили Саакашвілі, Будинок прийомів виставили на продаж.

Свою "лепту" внесли і іноземні журналісти, які відвідали резиденцію. Британське видання The Guardian моментально охрестила її "похмурим будинком в кінці трамвайної лінії на околиці міста".

"З витертими килимами, порожнім банкетним залом в радянському стилі і їжачихою, що живе в саду; я назвав її Віолетою, сказав мені Саакашвілі, а коротко – Віола", – написав кореспондент.

Губернатор зізнався, що жити в наданій йому кімнаті незручно. Не встиг Саакашвілі туди переїхати, над ним тут же посміялася пані Фортуна.

"Нічого не пояснивши, мене на два дні попросили покинути будинок з речами! – обурився тодішній глава регіону. – Мало того, що я плачу, як за готель. Але з готелю хоча б не виселяють. А тут на тобі – бачте, у них там якась весілля! І навіщо тільки владі утримувати цей будинок, з таким успіхом на ньому давно можна було б непогано заробити".
Де політик житиме тепер, не знає ніхто.

"Напевно, до Києва поїде, а про нас і забуде, – поскаржилася покоївка, прибираючи в Будинку прийомів. – Ось тільки ми до нього звикли, нудьгувати будемо … Ай, була не була, візьму собі прапор Грузії, він його не повіз із собою ! Буду на прапор дивитися і згадувати ".