Загрузка...
Загрузка...

Найцікавіше про нову помічницю Авакова



Нова помічниця міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Анастасія Деєва спричинила ажіотаж серед користувачів своїми надто відвертими фото.
передает:http://korupciya.com/

Знімки розлетілися по мережі, як тільки дівчина отримала посаду.

Зокрема, кілька фото інтимного характеру виклав Михайло Голуб у Twitter, іронічно прокоментувавши їх: "Відмінний у нас заступник міністра МВС", "З нашим заступником міністра МВС все набагато цікавіше. Це все теж вона".

Деякі користувачі задалися питанням, чим обґрунтований такий вибір Авакова: "Сам вирішив опустити українське МВС? Особиста ініціатива? Або завдання поставили?".

Про Анастасію Деєву взагалі раніше було відомо не так багато. Вона сама розповідала про навчання закордоном та свій багаторічній стаж у напрямку озеленення.

Незважаючи на свій юний вік, вона вже встигла попрацювати помічницею – у радника позбавленого звання президента Віктора Януковича Леоніда Кожари. Він займався міжнародними питаннями, був депутатом трьох скликань від Партії регіонів та міністром закордонних справ уряду Азарова.

Нагадаємо, голова Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков взяв собі у помічниці з питань євроінтеграції 24-річну Анастасію Дєєву. Її призначили на посаду розпорядженням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. Дівчина працює в Міністерстві закордонних справ за цивільно-правовим договором. За минулий рік вона задекларувала 4387 гривень доходів, з них 4380 гривень склала стипендія і ще 7 гривень – дивіденди і відсотки та 24373 доларів доходів, отриманих за кордоном.