Загрузка...
Загрузка...

Відомий однопартієць Трампа — Маккейн зробив жорстку заяву щодо Росії


Один із найвідоміших в Україні представників партії республіканців сенатор Джон Маккейн зробив доволі знакову заяву стосовно обмежувальних заходів щодо Російської Федерації, — про це інформує «Радіо Свобода».

Відомий однопартієць Трампа - Маккейн зробив жорстку заяву щодо Росії

Передает:http://agrimpasa.com/
Так, Маккейн, який у новосформованому Конгресі очолює комітет у справах збройних сил, звернувся із застереженням до однопартійця Дональда Трампа, обраного президентом Сполучених Штатів, пише Агрімпаса посилаючись на from-ua.

Приводом для такого звернення стала телефонна розмова між Трампом та главою російської держави Володимиром Путіним, під час якої останній закликав до налагодження американо-російських стосунків. Відтак, Маккейн наголосив, що будь-яке «перезавантаження» відносин з РФ буде грандіозною помилкою.
;">
Сенатор попередив Трампа, що «словам Путіна про поліпшення стосунків варто вірити настільки ж, як і решті заяв старого КДБіста, який у житті не сказав і слова правди». Маккейн нагадав, що попередня спроба «помиритись» з Росією після її агресії проти Грузії закінчилась повним провалом – окупацією Криму та Донбасу і вбивствами цивільного населення у Сирії. Відтак, сенатор вважає, що про відміну чи бодай пом’якшення санкцій проти Російської Федерації не може бути й мови.