Загрузка...
Загрузка...

Мама плаче гіркими сльозами: її сина вбили жорстоким методом – не люди, а тварини



У місті Очаків на Миколаївщині 4 злочинців викрали та забили до смерті 38-річного чоловіка. Так ніби-то покарали за те, що відібрав документи у дівчини-інваліда.
передает:http://korupciya.com/

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

До поліції звернулась мати потерпілого. Розповіла, що невідомі силоміць вивели її сина з будинку, побили, змусили сісти до багажника автомобіля та повезли у невідомому напрямку.

"Потерпілого знайшли того ж дня у будинку дівчини, яку ніби образив. У стані коми був направлений до лікарні. Медики діагностували черепно-мозкову травму, перелам основи черепа, кісток передпліччя, чисельні синці тулуба та кінцівок. Наступного дня чоловік помер", – повідомили правоохоронці.

Чотирьох викрадачів віком від 28 до 51 років правоохоронці затримали.

"Один із зловмисників познайомився із дівчиною – інвалідом. Вона поскаржилася, що у неї викрали документи. Чоловік із друзями вирішили покарати кривдника – викрасти його та вимагати гроші. Побитого чоловіка вони привезли на автомобілі RENAULT додому до "скривдженої" знайомої та покинули його у літній кухні, наказавши нікуди не випускати. Зі слів хазяйки, вона допомогла перейти чоловіку з неопалюваної кухні до хати, але в поліцію та медикам про подію не сповістила", – додали у поліції.

Затриманим загрожує до 10 років в'язниці. Тривають слідчі дії.

У лісі поблизу Глухова на Сумщині знайшли останки тіла слідчого Ямпільської районної прокуратури Вадима Тятюшкіна. Чоловік зник 2010 року.